Vesti Novi Sad

Izvučeno prvih pet srećnih dobitnika letovanja

Pet najsrećnijih Novosađana danas je dobilo nagradno letovanje koje dodeljuju Maxi Taxi Novosađani, agencija Sabra Travel i portal Luftika. Drugi krug izvlačenja rezervisan je za ponedeljak 11. april, a do tada vozite se Maxi Novosađanima i povećajte svoje šanse da osvojite letovanje u Grčkoj.

Prvi dobitnicu su Vesna Berić, Zita Dolinka, Marijana Pantoš, Nikola Kovačić i Vulić Vesna.

 

U nagradnoj igri možete učestvovati na sledeći način: svaka vožnja taksijem Maksi Novosađani vam donosi pečat na posebnom kuponu koji dobijate od taksiste. Kada dobijete peti pečat na tom kuponu, predate ga vozaču koji će ga potom proslediti zajedno sa ostalim kuponima do izvlačenja. U igri možete učestovati sa onoliko popunjenih kupona koliko želite, a više kupona znači i veće šanse da dobijete nagradu.

dobitnici_prvo_izvlacenje

Već je izvučeno prvih pet dobitnika, a do kraja aprila svakog ponedeljka proglašavaće se po pet srećnika koji mogu besplatno provesti deset dana u Grčkoj. U ponudi su aranžmani u maju mesecu iz najpopularnijih regija – Halkidiki i Olimpska regija, što znači da odmor možete provesti u Haniotiju i Pefkohoriju ili u Paraliji i Olimpik biču. Na vama je da u dogovoru sa agencijom i u zavisnosti od termina koji vama odgovara izaberete svoje mesto.

Saznajte više o nagradnoj igri

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link