drustvene-mreze-internet
Izvor: wikimedia.org©
Tribine

Ko ste vi kada ugasite ekran?

Svakog četvrtka u 20h u Fokus klubu (Maksima Gorkog 42) organizovane su zanimljive tribine, na koje je ulaz besplatan. Tema će ove nedelje biti društvene mreže. Koliko smo svesni uticaja društvenih mreža na naše živote? Da li ponekad gubimo dodir sa realnošću?

Tokom ovog interaktivnog predavanja učesnici će se baviti odnosom društva prema socijalnim mrežama, pojavom “sajber ljubavnika“ kao i sve češće prisutnim internet zlostavljanjem.
Od gostiju se očekuje aktivno učešće, a pitanje koje bismo svi trebali da postavimo sebi jeste “Ko ste vi kada ugasite ekran?” Predavanje je namenjeno svima.

Predavanje vode:
Vuletić Nemanja, student pedagogije
Miletić Vladimir, student informatike i racunarstva

Fokus klub je mesto gde mladi (studenti i srednjoškolci) mogu da razgovaraju o svojim idejama, etičkim problemima društva, veri, životnim vrednostima, načinu na koji mogu da doprinesu unapredjenju društva u kome žive, izgradnji karaktera…živa svirka, druženje, radionice, karaoke, ples, filmske projekcije, WII igre. To je mesto na kome ćete steći nova prijateljstva, odlično se zabaviti i naučiti nešto novo.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow