sersei_igra_prestola
screenrant.com
Film Magazin

Ko se to konačno vraća u seriju Igra prestola, a da nije mrtav?

Upozorenje: tekst sadrži spojlere u vezi sa sledećom sezonom Igre prestola (Game of Thrones)

Ne, ovoga puta nije niko vraćen iz mrtvih, već neko koga dugo nismo videli. Odgovor je Džendri, kopile Roberta Barateona.

gendry_funny_tweet

Ako ste zaboravili, Džendrija smo zadnji put videli u trećoj sezoni. Sprijateljio se sa Arjom Stark i zahvaljujući ser Davosu pobegao je iz Melisandrinih ruku. Poslednja scena u kojoj smo videli Dženrija je kako on vesla u nepoznatom pravcu na kraju treće sezone, a onda dugo ni traga ni glasa o njemu.

via GIPHY

Podsetimo se, Džendri kao Robertov sin ima prava na presto, te bi njegov povratak mogao da pomuti konce Sersei i svim ostalima.

Informacije o Džendrijevom povratku procurile su zahvaljujući sajtu fanova Watchers on the wall, čiji su urednici primetili glumca Džoa Dempsija (Joe Dempsie), koji igra Džendrija na aerodromu u Belfastu. Tu se trenutno snima nastavak serije Game of thrones, a na istom aerodromu viđen je i glumac Jan Glen (Iain Glen) koju igra Džoru Mormonta, pa ćemo sigurno i njega ponovo videti.

Buran kraj poslednje sezone i glasine koje kruže o seriji najavlju dinamičnu i zanimljivu sledeću sezonu Igre prestola. Jedva čekamo!

Pročitajte više o ovoj seriji

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku