Dogadjaji

Ko nastupa na manifestaciji Prosto k’o pasulj u Temerinu?

Organizatori manifestacije Prosto k’o pasulj su otkrili program za 3. jun . Tada će nastupiti lokalni bendovi Čupavci i Dr. Funkenstein, nakon čega sledi nastup „Pilota“ i za kraj radio AS fm žurka.

kiki-pasulj
facebook

U subotu kada je zakazano glavno takmičenje u kuvanju pasulja u okviru muzičkog programa nastupiće Garavi sokak i tamburaški sastav Temerinski biseri. Na promociji manifestacije u subotu su bili i Kiki Lesandrić i grupa Piloti. Goran Podlipec, promo lice manifestacije je u subotu, u okviru promocije manifestacije, pozdravio sve goste u ime Turističke organizacije opštine Temerinu i ukratno predstavio predstojeću manifestaciju. Na promociji se krčkao pasulj, koji je kasnije poslužen gostima. Nakon ručka, Piloti su odeševili prisutne goste i novinare i odsvirali nekoliko pesama. Promociji su prisustvovali i inicijatori prve temerinske pasuljijade koji su nas podsetili kako je došlo do ideje za održavanje prvog takmičenja u kuvanju pasulja na temerinskom vašarištu.

kiki-gitara
facebook

Promocija je bila pravo zagrevanje za predstojeći vikend kada se održava ova tradicionalna manifestacija. Organizatori pozivaju sve da prijave svoju ekipu i uživaju u prijatnoj atmosveri sa prijateljima na tememerinskom vašarištu 3. i 4. juna 2016. godine.

Manifestacija „Prosto k’o pasulj“će se održati na temerinskom vašarištu. Ideja manifestacije je da se promoviše opština Temerin kroz zabavu, druženje, igre i takmičenje u kuvanju pasulja. Toga dana će se kuvati  i deliti i najveći humanitarni ručak u Srbiji i sva sredstva od ove akcije ide onima kojima je to najpotrebnije.

kiki-lesandric
facebook

„Gurmanski kutak“ predviđen je za izlaganje i promociju srodnih gurmanskih manifestacija i drugih Turističkih organizacija. Prijave

Kotizacija je 2.000 dinara za osam osoba. Svi zainteresovani mogu da se prijave na broj turističke organizacije opštine Temerin, ili na Fejsbuk stranici, a u sklopu Team building aktivnosti i kompanije mogu da prijave svoje radnike da se opuste i druže u prijatnoj atmosferi temerinskog vašarišta.

Sve informacije u veži manifestacije možete dobiti na broj 021/844-655.

Više o ovom manifestaciji pročitajte ovde

 

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

25 Shares
Share via
Copy link