Lifestyle

Ko je srpski Mariano Di Vaio?

Sličnost između novosadskog manekena Aleksandra Mihajlovića i italijanskog modela Mariana Di Vaia je Aleksandru otvorila mnoga vrata u svetu modelinga. Njega porede sa ovim svetski poznatim modelom i blogerom, a on za Luftiku otriva koliko mu to zapravo smeta.

aleksandar-maneken
privatna ahriva

– Istina je da su mi ta poređenja otvorila mnoga vrata i da sam učestvovao na različitim projektima i snimiao spotove, među kojima je i onaj za Gocu Tržan i Sandru Afriku, ali mi Mariano nije uzor. Voleo bih da ga upoznam, samo da bih ga pitao da li toliko ličimo. Neki moji poznanici su se čak i fotografisali sa njim u Milanu da bi mi dokazali koliko smo slični.

Ko su tvoji uzori iz sveta modelinga?

– Nemam uzore, neke svetske modele pratim na Instagramu kako bih video na koji način rade, ali smatram da u ovom poslu treba ostati jedinstven i svoj.

aleksandar-mihailovic
privatna arhiva

Na šta si najviše ponosan u svojoj karijeri?

– Modelingom se bavim već godinu dana, a najviše sam ponosan na to što sam, bez obzira na sve postignute rezultate, ostao „na zemlji“.

Trenutno studiraš i živiš u studentskom domu, kakve komentare dobijaš od drugih studenata?

– Obično me svi pitaju zašto uspešan model živi u studentskom domu i hrani se u menzi, a ja se uvek trudim da živim „normalno“ kao i svi drugi. Mi se svi sa različitih fakulteta družimo u domu i ne postoje razlike, jer svi smo mi studenti.

aleksandar-miha
privatna arhiva

Šta bi poručio mladim kolegima koji žele da se bave manekenstvom?

– Ukoliko neko želi da se bavi ovim poslom, treba da pokuša. Ja sam uvek poricao to što su me svi videli kao modela, ali sam se prijavio na kasting i ostvario rezultate koje nisam ni očekivao. Nikad se ne zna ko može da uspe u ovom posu, a svako ima šansu da proba.

Kakvi su ti planovi?

– Želim da prvo završim Fakutet sporta i fizičkog vaspitanja i pokušam da ostvarim karijeru u inostranstvu.

Više o srpskoj Kejt Mos

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

216 Shares
216 Shares
Share via
Copy link