Magazin

Hapšen zbog oružja, pa postao direktor: Ko je Ivan Kontić koji je lomio ruke mladiću u Novom Sadu?

Nikšićanin Ivan Kontić (30), osumnjičen da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede, pre dve godine je uhapšen zbog posedovanja revolvera i kokaina u Nikšiću.

Službenici odseka za borbu protiv droge i nikšićkog Centra bezbednosti su kod Kontića 2018. godine pronašli revolver u ilegalnom posedu, a kod njegovog vršnjaka Matije Božovića praškastu materiju za koju se pretpostavlja da je kokain, piše Blic.

Prilikom kontrole terenskog vozila „Mercedes“, bez registarskih oznaka, policija je kod Kontića pronašla revolver Zastava Magnum kalibra 357 sa šest metaka, dok je Božović „odbacio pvc pakovanje sa praškastom materijom za koju se pretpostavlja da je kokain“, prenele su tada „Vijesti“.

Nadležni tužioci su naložili da se revolver i pomenuta materija upute u danilovgradski Forenzički centar na veštačenje nakon čega sledi podnošenje krivične prijave protiv Kontića i prekršajne protiv Božovića.

Prethodno je Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo da intenzivno traga za Ivanom Kontićem. MUP je pozvao građane ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njemu da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223.

Kontić se sumnjiči da je mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice.

Na društvenim mrežama objavljen je video snimak na kome se vidi brutalno prebijanje mladića kojeg je nasilnik iz sve snage udarao pesnicama u glavu, a zatim mu lomio ruke dok je ovaj ležao onesvešćen.

Direktor firme koja je osnovala Maxbet

Ivan Kontić je direktor firme koja je osnovala kladionice „Maxbet“, pokazuju zvanični podaci Agencije za privredne registre.

kontic-direktor

Zakonski zastupnik, odnosno direktor firme “Doo Ju Krijkos za unutrašnju i spoljnu trgovinu, usluge i ugostiteljstvo Novi Sad”, kako je puno ime firme u okviru koje posluje “Maxbet”, jeste Ivan Kontić, nasilnik koji je pre tri nedelje brutalno pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića, slomio mu obe ruke dok je žrtva bila u nesvesti.

Kompanija Maxbet, kako stoji na njihovom zvaničnom sajtu, nastala je 1997. godine pod imenom “JuKrijkos” u Zrenjaninu.

Onda je 2008. godine dobila novo ime “Maxbet”, i preselila se u Novi Sad.

Danas je kompanija, koja, kako stoji na njihovom sajtu, posluje u Srbiji, ali i u BiH, Crnoj Gori i od skora u Africi.

Klinički centar Vojvodine se oglasio o brutalnoj tuči u Novom Sadu; MUP: Nije istina da je pretučeni mladić preminuo

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

77 Shares
Share via
Copy link