Horoskop Horoskopski znakovi

Ko je DETE SREĆE, a ko LEPOTICA IZ SNOVA?

VODOLIJA – nesigurna u svoja osećanja

Američki poslodavci najradije zapošljavaju Vodolije na radna mesta koja zahtevaju originalnost. Istraživanja zasnovana na posmatranju radnika pokazuju da Vodolije i poslove na pokretnoj traci obavljaju na sebi svojstven način. Oni su fascinirani svim što je ultramoderno. Statistike pokazuju da su među prvima nabavili kompjuter i priključili se Internetu. U kuhinji se češće od drugih služe aparatima.

Što se emotivnog života tiče, Vodolije pripadaju grupi onih s kojima je teško planirati zajedničku budućnost. Njihovim partnerima najviše smeta njihova sklonost da s bivšim ljubavima uspostavljaju prijateljski odnos, kao i to da su često nesigurni u prirodu svojih osećanja. Prijatelji im zameraju nemir i stalnu potrebu za novinom. Ne drži ih mesto, pa izlazak s njima često podrazumijeva trčanje od mesta do mesta.

Vodolije su najotporniji znak kada je reč o promeni klime i vremena. Najbrže i najlakše se navikavaju na neobične uslove života, polarnu hladnoću, monsune, i tropske temperature. Zauzimaju vrh liste domaćina u čijoj se kući gosti najugodnije osećaju. Kod njih uvek možete doći nenajavljeni i slobodno ulaziti u kuhinju, samoinicijativno napraviti kafu, ili ručak. Po načinu na koji ljudi putuju, lako ćete pogoditi pripadnost određenom znaku Zodijaka. Ako ugledate osobu naoružanu kamerama i fotoaparatima, nećete pogrešiti ako mislite da je Vodolija.

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

33 Shares
Share via
Copy link