Vodni agent Zabavni park Starli
Vesti Novi Sad

Klinci u Zabavnom parku „Starli“ postaju Vodni agenti!

Zabavni park Starli, u saradnji sa Društvom Vodna agencija, ovog vikenda obeležiće Evropsku nedelju održivog razvoja (ESDW) radionicom Vodni agenti Novog Sada.

Dvodnevni događaj počinje u petak 26. maja kada je „Starli“ rezervisan za učenike osnovnih škola u Novom Sadu, a nastavlja se i u subotu, 27. maja kada će vrata biti otvorena za sve zainteresovane sugrađane i decu uzrasta od 6 do 10 godina i prijatelje Zabavnog parka „Starli“.

Vodna stanica - plakat

Tom prilikom, učenici i nastavnici različitih osnovnih škola u Novom Sadu i svi zainteresovani, moći će da se na prilagođen način, u posebnoj instalaciji Vodne stanice (Vodne postaje) koja dolazi iz Slovenije, upoznaju sa temama koje se tiču pametnog korišćenja vode. Deca će naučiti kako se stvara otpadna voda, koji su načini prečišćavanja otpadnih voda stanovnika grada i industrije, kao i koliki je značaj svakog od njih u racionalnom korišćenju vode.

Radionice „Vodni agenti Novog sada“ su otvorene za sve posetioce u subotu 27. maja od 12 do 16 sati, a jedna radionica traje sat vremena. Uz to, svi klinci će moći besplatno da se igraju još sat vremena u Zabavnom parku „Starli“ (Bulevar vojvode Stepe 56).

Evo ko stoji iza najlepšeg murala u Novom Sadu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share