klavir-koncert-sinagoga
Izvor: wikimedia.org
Koncerti

Klasika: Koncert Sanje Lukovac

Pijanistkinja Sanja Lukovac održaće koncert u Gradskoj kući u četvrtak 10. marta u 19 sati. Koncert je deo ciklusa „Ozvučavanja“, a na programu su dela Šostakoviča, Hajdna i Šumana. Ulaz je slobodan.

www.kcns.org.rs-sanjalukovac
kcns.org.rs

Sanja Lukovac je rođena 1988. godine u Kragujevcu. Osnovne i master studije završava na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi prof. Rite Kinke. Nakon toga usavršavanje nastavlja na specijalističkim studijama na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, paralelno na odsecima za solo klavir i kamernu muziku. Trenutno je na doktorskim studijama FMU u Beogradu.

Pohađala je brojne majstorske kurseve, na kojima je imala priliku da sarađuje sa eminentnim klavirskim pedagozima. Neki od njih su: Arbo Valdma, Dajan Andersen, Aleksandar Madžar, Jurij Kot, Wei Yi Yang, Rustem Hajrudinov i drugi. Dobitnik je velikog broja nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Još dešavanja potražite ovde.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share