kit-flint
Magazin

Na ispraćaju frontmena benda Prodigy zavijorila se i srpska trobojka (FOTO/VIDEO)

Vest da je frontmen popularnog britanskog benda Prodigy 4. marta sebi oduzeo život potresla je i neprijatno iznenadila čitavu planetu. Kit Flint je juče sahranjen u rodnom Eseksu, a poslednji pozdrav muzičaru uputili su mnogobrojni obožavaoci iz celog sveta.

Flintovoj sahrani su prisustvovali i poštovaoci iz Srbije, a pored zastava benda koje su se vijorile ispred crkve našla se i srpska trobojka.

sahrana
Foto: Exit/Promo

Pomen u crkvi održan je samo za Flintove prijatelje i članove porodice, a preostali članovi grupe Prodidži pozvali su prisutne na žurku organizovanu u njegovu čast.

Kada je na razglasu pušten jedan od najvećih hitova grupe “Fajerstarter”, prisutnima je ponuđeno besplatno iscrtavanje lica kao i besplatne tetovaže.

Sahrani je prisustvovao i jedan od osnivača EXIT festivala, Ivan Milivojev, koji je, kao prijatelj benda, pozvan na sahranu, i koji je redakciji „Blica“ prosledio fotografije sa događaja.

Škole u Eseksu juče su raspustile učenike ranije zbog Flintove sahrane, a ceo grad je bio je presvučen u obeležja sastava „The Prodigy“, uz brojne programe koji su posvećeni pokojnom muzičaru.

Britanska štampa tvrdi da zna razlog samoubistva frontmena Prodidžija

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku