kit-flint
Magazin

Na ispraćaju frontmena benda Prodigy zavijorila se i srpska trobojka (FOTO/VIDEO)

Vest da je frontmen popularnog britanskog benda Prodigy 4. marta sebi oduzeo život potresla je i neprijatno iznenadila čitavu planetu. Kit Flint je juče sahranjen u rodnom Eseksu, a poslednji pozdrav muzičaru uputili su mnogobrojni obožavaoci iz celog sveta.

Flintovoj sahrani su prisustvovali i poštovaoci iz Srbije, a pored zastava benda koje su se vijorile ispred crkve našla se i srpska trobojka.

sahrana
Foto: Exit/Promo

Pomen u crkvi održan je samo za Flintove prijatelje i članove porodice, a preostali članovi grupe Prodidži pozvali su prisutne na žurku organizovanu u njegovu čast.

Kada je na razglasu pušten jedan od najvećih hitova grupe “Fajerstarter”, prisutnima je ponuđeno besplatno iscrtavanje lica kao i besplatne tetovaže.

Sahrani je prisustvovao i jedan od osnivača EXIT festivala, Ivan Milivojev, koji je, kao prijatelj benda, pozvan na sahranu, i koji je redakciji „Blica“ prosledio fotografije sa događaja.

Škole u Eseksu juče su raspustile učenike ranije zbog Flintove sahrane, a ceo grad je bio je presvučen u obeležja sastava „The Prodigy“, uz brojne programe koji su posvećeni pokojnom muzičaru.

Britanska štampa tvrdi da zna razlog samoubistva frontmena Prodidžija

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

35 Shares
Share via
Copy link