kirbyjenner
Kirby Jenner
Magazin Preporučujemo

On je najzanimljiviji čova interneta i verovatno je Bosanac

Kirby Jenner je car! On je jedan od najazabavnijih ljudi na internetu i dalji rođak onog Dragana Torbice iz Državnog posla. Predstavlja se kao „dvojajčani blizanac Kendal Džener (Kendall Jenner), model amater i ljubitelj svega“.

kirby-jenner

On ne prestaje da zabavlja ljude fotomontažama objavljenim na svom Instagram profilu. Izuzetnim umećem u Photoshopu ubacuje sebe u komičnim pozama u već objavljene fotografije mlade Kendal.

kendal-dzener-brat

Ima više od pola miliona pratilaca na Instagramu, što u američkim razmerama nije ništa posebno. Ali on JESTE poseban. Uostalom, uverite se i sami.

A photo posted by Kirby Jenner (@kirbyjenner) on

O njemu su pisali gotovo svi vodeći svetski internet mediji, ali niko nije otkrio njegov identitet. Pomalo podseća na Borata, ali mnooogo više na našeg Torbicu, zbog čega sam bila spremna da se zakunem da je i on Bosanac.

A photo posted by Kirby Jenner (@kirbyjenner) on

Kasnije, nakon mnogo sati surfovanja, otkrila sam da iza ovog projekta stoje zapravo dvojica momaka. Oni su supertalentovani vizualni umetnici i skejteri iz Los Anđelesa. Jedan je Mike Butt, on je super um za manipulacije u Photoshopu. A model, odnosno Kirby Jenner kakvog vidimo, jeste njegov drugar iz detinjstva Mark Rosen.

Ovaj projekat nije njihovo jedini, a ni najbolji izum. Oni pripremaju serijal „ušunjavanja“ u video klipove najpoznatijih jutjubera. Ono što sam uspela da otkrijem obećava urnebes.

Pročitaj: Ako ti je život bez veze…

Luftika
Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow