Horoskop Godišnji horoskop

Kineski horoskop: evo šta čeka svaki znak u godini Petla

Kineski horoskop spada među najstarije u svetu. Ima 12 znakova, a svake nove kineske godine vlada drugi znak. Ovo je godina Petla. Vaša godina rođenja otkriva kojem znaku pripadate. Pronađite na slici koji ste znak i otkrijte šta vas čeka.

kineski horoskop

TIGAR

Za vas je 2016. bila izuzetna, tako da ćete se u prvoj polovini 2017. odmarati od prošle godine. Ove godine vaša mantra treba da bude: „Radi naporno, budi organizovan i izbegavaj preterano trošenje“. Naklonjeni su vam odnosi sa okolinom i mnogi će biti spremni da vam priskoče u pomoć. Iskoristite to kako biste učvrstili poziciju i napredovali u karijeri.

Tigrovi koji se bave prodajom, marketingom ili odnosima s javnošću imaće uspeha. Ne potcenjujte konkurenciju i budite organizovani, jer je moguće da nećete završiti sve poslove na vreme. Pazite kome ukazujete poverenje jer bi neki mogli da vas izigraju. Nastojte da trošite onoliko koliko imate, ne zadužujte se i izbegavajte rizične investicije.

Tigrovi koji nisu u vezi mogli bi da započnu stabilnu vezu. Oni u vezi biće srećni s partnerom, ali treba da paze da se ne upletu u neku aferu. Tigrovi će biti skloni problemima sa disanjem i unutrašnjim organima, a skloni su i povredama. Bilo bi dobro da meditirate, bavite se jogom ili tai chijem.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Add Comment

Click here to post a comment