Magazin

„Kao deda i unuk“ Ljubio je najveće lepotice, sada je sreću pronašao sa 46 godina mlađim muškarcem

kelvin
Foto: Profimedia

Čuveni modni dizajner Kelvin Klajn viđen je u Holivudu sa svojim 46 godina mlađim dečkom Kevinom Bejkerom privukavši ogromnu pažnju fotografa, ali i javnosti koja ima štošta da prokomentariše povodom njihovog odnosa.

Klajn, rođen 19. novembra 1942. godine u Bronksu u Njujorku, poznat je prvenstveno po svojim sjajnim kolekcijama ženske i muške odeće i veša, farmerkama, kozmetici i parfemima, ali i drugim upotrebnim predmetima, poput posteljina, sa njegovim potpisom.

Klajn je s partnerom ležerno prošetao ispred paparaca, a za izlazak na kafu obukao je farmerke i sivu majicu te oči pokrio avijatorskim sunčanim naočarima dok je njegov mlađani partner odabrao majicu i pantalone vojničkih boja i osmeh s lica nije skidao.

Ovaj navodni par poslednji put se pojavio zajedno u decembru prošle godine u jednom restoranu, a svoju ljubavnu vezu nikada nisu zvanično potvrdili.

klajn 2
Printscreen

Par se prvi put pojavio u javnosti 2016. godine na svečanom događanju u Američkom baletskom teatru.

Poznati 79-godišnji dizajner dugi niz godina je skrivao svoju pravu seksualnost, a mnoge je vest o homoseksualnosti šokirala nakon čak dva braka.

Prvi brak trajao je 10 godina, od 1964. do 1974. godine s dizajnerkom Džejn Sentr s kojom ima i ćerku Marsi, a drugi put je oženio svoju asistentkinju Keli Rektor 1986. Brak je potrajao do 2006. godine.

Nakon ovog braka u život modnog dizajnera ušetao je porno glumac i maneken Nik Gruber te je tvrdio kako je on bio prvi muškarac u kog se Kelvin zaljubio.

Kelvin i Nik su vezu raskinuli 2012. godine, a glumac je iznenadio izjavom kako uopšte nije gej.

klajn
Printscreen

Kelvin je jedan od najuspešnijih modnih dizajnera današnjice i njegova imovina se procenjuje na oko 700 miliona dolara, a poznato je i da poseduje kuću vrednu 25 miliona dolara u Los Anđelesu.

U septembru prošle godine je za Daily Mail potvrdio da je prodao svoje imanje u Ist Hemptonu iz 1800-ih za neverovatnih 85 miliona dolara nakon što ga je kupio, a zatim i preuredio, s drugom suprugom Keli Klajn za samo 3,6 miliona dolara 1987. godine.

Klajn je studirao na Tehnološkom institutu za modu u Njujorku a, nakon što je diplomirao 1962. godine, otišao je da radi kao šegrt dizajner za proizvođača kaputa i odela u njujorškom okrugu za proizvodnju odeće. Godine 1968, kada je otvorio sopstvenu kompaniju, njujorška modna industrija bila je u sumornoj fazi, sa ležernom odećom u hipi stilu i mini suknjama koje su odslikavale sav raspon tadašnje mode.

Međutim, možda više nego po svojoj odeći, Klajn je postao poznat po svojim reklamama, od kojih su neke bile na ivici skandaloznih. Jedna serija reklama predstavljala je glumicu Bruk Šilds dok je bila tinejdžerka kako nosi par klasičnih plavih farmerki uz komentar da „ništa ne može da razdvoji mene od mog Kelvina“.

Izvor: Žena Blic

Istorijska odluka u Hrvatskoj, gej parovi mogu da usvajaju decu

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

134 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap