Horoskop Horoskopski znakovi

Zvezde otkrivaju kakvog muškarca zaista zaslužujete

Ne morate biti među onima koji bezrezervno veruju u horoskop, ali morate priznati da su neki odnosi i opšte karakteristike zapisane u zvezdama.

Ako dobro upoznate karakteristike svog znaka i znate sa kime se najbolje slažete, biće vam jednostavnije da se upustite u potragu za savršeni partnerom, pre svega, jer ćete mnogo lakše moći da eliminišete one sa kojima nikako niste kompatibilni.

Možda znate kakvog muškarca tražite: nekoga ko će vas zasmejavati po ceo dan, ko će vas obasipati poklonima i pažnjom, ko će vas voditi na romantična putovanja i odličan je u krevetu. Bez obzira na to kakvog muškarca želite, ali zaslužujete najbolje te se dobro upoznajte sa astrološkim aspektima svakog od njih i vidite ko vam najviše odgovara.

OVAN

Do srži nezavisna i logična stvorenja koja vole da budu sami i razmišljaju. Traže muškarca koji će moći da im parira u intelektualnim razgovorima, neko ko je poverljiv i iskren jer oni nemaju vremena za sprdnju.

BIK

Oni su najpopustljiviji znak i vole pogrešna zadovoljstva. Kada su u vezi potpuno su posvećeni i žele muškarca koji je romantičan i strastven. Žele nekoga ko je samostalan, a najseksi im je muškarac koji ima jaku volju.

BLIZANCI

Avanturiste i društvenjaci, blizanci će očekivati da ih partner prati u svemu i traže muškarca koji direktno kaže šta želi, radoznao je i zabavan.

RAK

Niko nije ljubazan i osetljiv kao rak. Oni uvek žele najbolje za partnera, ali ne dozvoljavaju da ih koriste. Treba im muškarac koji je poput njih, neko ko je iskren, otvoren i sposoban da bude samostalan.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

282 Shares
282 Shares
Share via
Copy link