Ljubavni horoskop Horoskop

Kako znaci zodijaka podnose razdvojenost

STRELAC

Ako se osoba koju volite odluči ili je primorana da ode na put na duže vreme, vaša avanturistička priroda će želeti da se spakuje, te da i sami što pre krenete na put. Bićete oduševljeni ako vas voljena osoba pozove da joj pravite društvo na službenom putu, ali nekada jednostavno nije moguće da joj se pridružite, što će vas sigurno rastužiti.

Vi ste poznati po svojoj paroli ‘Lako ćemo’, a tako pristupate svemu. Drugi vas vide kao bezbrižnu osobu, međutim, kada ste razdvojeni od osobe koju volite vrlo vam je teško da takav svoj stav zadržite. Nedugo po razdvajanju, vi ćete početi da se žalite kako vam nedostaje onaj koga trenutno nema. To je iskustvo koje smo svi u neko vreme iskusili i svi će naći razumevanje za vaše patnje.

dnevni horoskop devojka maslacak

Bacićete se na posao koji će vam pomoći da lakše podnesete vreme do povratka voljene osobe. Iako ste poznati kao veliki trošadžija, usamljenost će uticati da promenite ovu svoju naviku jer nećete uživati u trošenju dok ste sami, pa se ovo može pokazati kao zgodan trenutak da nešto ostavite na stranu. Jedva ćete čekati da opet zajedno krenete u troškarenje. U trenutcima usamljenosti ćete se osloniti na bliske prijatelje više nego ikada.

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link