Ljubavni horoskop Horoskop

Kako znaci zodijaka podnose razdvojenost

ŠKORPIJA

Ako ste predstavnik svoga znaka, nekada vam razdvojenost može i prijati. Svako ponekad poželi da bude sam, ali je važno oceniti koliko je nekome stalo do samoće i to dalje poštovati. Vi ste vrlo verovatno prilično samostalna osoba koja će na najbolji mogući način prihvatiti privremenu razdvojenost od voljene osobe. Svoju emocionalnu energiju ćete iskoristiti za samousavršavanje svoje ličnosti i jačanje karaktetra, jer vi uživate u osećanju da ste vredni poštovanja koje vam voljena osoba ukazuje. Vi niste osoba koja će sedeti skrštenih ruku i čekati da vreme prođe, već ćete se se pozabaviti svojim hobijem ili nekom društvenom obavezom. Oboje ćete kasnije biti zadovoljni rezultatima koje ste ostvarili.

dnevni horoskop devojka fajter

Vaša snažna želja da budete sa osobom koju volite baš kada je nemoguće, ostaće duboko skriveno u vama, ali ostaje vaša vera da ćete brzo ponovo biti zajedno. Vi smatrate da je bolje voleti pa makar morali da žrtvujete i budete neko vreme razdvojeni, nego da nikada ne doživite tako dragocene trenutke. Vi ste vrlo sentimentalni kada su u pitanju neki posebni datumi vezani za vas, nap rimer dan kada ste se upoznali, rođendan ili neki drugi važan datum.

Vi volite da tajno pripremate iznenađenje za veliki povratak, i da momenat ponovnog susreta bude veličanstven za oboje. Ako ste za nekoga čvrsto vezani, ne postoji ta razdvojenost koja može poremetiti vaš odnos.

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link