Ljubavni horoskop Horoskop

Kako znaci zodijaka podnose razdvojenost

RIBE

Za vas je potpuno normalno da se osećate potpuno izgubljenim i zbunjenim kada se prvi put nađete sami, bez osobe koju volite., sve do trenutka kada sami sebe uverite da ćete se nekako već i sa tim izboriti. Zatim ćete se usredsrediti na posao i gledati da se što bolje prilagodite i prođete kroz sve što neizbežno sledi. Ne može se reći i da ne osećate žudnju ili patnju, jer vi to istinski osećate. Biće trenutaka kada će vaše emocije biti iskazane snažno i kada će vam izgledati da je bolje uopšte se ne vezivati ni za koga emocionalno. Ali i takve krize su prolazne.

dnevni horoskop mart devojka

Važno je da izbegnete bežanje od stvarnosti, posezanje za drogom ili alkoholom kao izlazom koji to u suštini oupšte i nije. Kreativan i duhovni pristup problemu može načiniti čuda i vratiti vašoj vezi nekadašnji sjaj kad se ponovo nađete zajedno.

Čak i ako se vama ne događa da se razdvojite od voljene osobe, vi saosećate sa onima koji su u toj situaciji. Vi ih pozivate u društvo ili se dopisujete saonima koji pate od nostalgije za domom. Vaša ljubaznost i razumevanje biće sa radošću prihvaćeni, a ako se ukaže potreba i uzvraćeni.

Najkraći horoskop: Pogađa samu srž svakog znaka!

malihoroskop

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

107 Shares
107 Shares
Share via
Copy link