Horoskop Horoskopski znakovi

Kako zavesti vatrene horoskopske znake?

O njima kruže priče da su nedostižni poput zvezda, a kada ih zavedete, skidaće vam zvezde. Ovan, Lav i Strelac su vatreni znaci, a evo kako ćete doći do njihovog srca.

ljubljenje-zaljubljeni-par

Ovan

Oni ne vole igrice, zato budite iskreni i direktni. Možda vam se čini da ćete Ovna lako dobiti, jer ponekad izgledaju naivno. Ne dozvolite da izigrate njihovo poverenje. Ukoliko je ovom vatrenom znaku zanimljivo u vašem društvu već ste na pola putu do njegovog srca. Mogu biti spremni da započnu vezu na duge staze. Posvećenost je njihova glavna osobina u vezi, ali to očekuju i od druge strane. Voljenu osobu Ovnovi često idealizuju, ali su beskrajno su nežni i odani.

carape-najlon-seksi
enigmoteka.blogspot.com

Lav

Mislite da je Lavu dovoljno staviti do znanja da je kralj i odmah će biti vaš? E pa, na dobrom ste putu. Lavovi vole da su u centru pažnje, zato flertuju, ali poštuju monogamiju. Kada se zaljube, sposobni su da se posvete samo toj osobi. Da biste mu privukli pažnju morate biti zanimljivi i prihvaćeni u društvu. Lavovi vole da se trude oko neke osobe ukoliko smatraju da ona to zaslužuje, ali nikada neće dozvoliti da pogaze svoj ponos.

kako-da-naucim-da-se-ljubim

Strelac

Ukoliko želite da osvojite Strelca pripremite se dobro. On je spreman da, ako zatreba, iskrivi istinu, a karakter mu nije jača strana. Često je usmeren na više osoba i više paralelnih veza. Da biste ga zaveli izgled nije jedino na šta treba da igrate. Potrebno je da ga očarate neobičnim ponašanjem i jasnim stavovima. Pokažite mu da mu se divite, da ste društveni, jedinstveni i zanimljivi.

“Posebne moći” svakog horoskopskog znaka

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
592 Shares
592 Shares
Share via
Copy link