Beograd Lifestyle

Srpkinjama se neće dopasti 11 detaljnih saveta turiste i blogera kako ih zavesti

Nije tajna da Srpkinje slove za prelepe žene. Do istog zaključka došao je i jedan turista, koji je svoja zapažanja, kao i savete kako ih zavesti, objavio na popularnom blogu Reborn Masculinity.

Njegove detaljne smernice izgledaju ovako:

1. Srpkinje su seksi

Srpkinje su seksi, visoke, mršave, tamnokose, lepo oblikovane vilice, dugih nogu, okruglih stražnjica, ali uglavnom imaju male grudi. Zamislite taj spoj mediteranske i slovenske lepote. One su, po mom mišljenju, jedne od najlepših u Evropi, ako ne računate Hrvatice i cure s Baltika. Puno su zgodnije od Poljakinja ili Ukrajinki.

2. Još su ženstvene

Srbija je dugo bila imuna na feminizam, ali to se polako menja. No, Srpkinje su i dalje veoma ženstvene. U poređenju sa ženama iz drugih delova Evrope, one znaju koja im je uloga u braku i zajednici te se vole sređivati. Iako imaju negativan stav o feminizmu, nisu tako lake kao cure u SAD-u ili Skandinavskim zemljama pa ne očekujte puno seksa za jednu noć. Ovde to nije uobičajeno, ni seksualno prihvatljivo.

3. Vole izlaziti po danu i lako im je prići

Kad sam prvi put došao u Beograd, mislio sam da sam na drugoj planeti kad sam video sve te prelepe žene. Srbi nemaju naviku razgovarati s nepoznatima pa je zato vrlo lako uleteti im tokom dana. Imate element iznenađenja, pa ako izgledate dobro i lepo ste obučeni, imate dobre šanse. Srpkinje vole izlaziti po danu. Vole sesti, piti i razgovarati. Dobra prilika da im uletite je na Kalemegdanu ili u Knez Mihajlovoj.

4. Vole strance

Srpkinje misle da je njihova zemlja dosadna i vole čuti o drugim mestima. Ako ste stranac, to vam je definitivno plus jer žele iskusiti nešto novo i drugačije.

5. Postoje dva tipa Srpkinja

Podelio bih ih na one koje vole domaću muziku i s kojima je strancu teže komunicirati i one koje vole zapadnjačku muziku, koje su otvorenije drugim kulturama. Beograđanke su ipak malo drugačije od ostalih cura. One su jako direktne i s njima je najbolje biti otvoren, no pripremite se da čujete “ne” kao odgovor.

6. Nemojte se previše veseliti ako dobijete puno brojeva telefona

Činiće vam se da je sve prošlo dobro, da postoji hemija između vas, no lako se može dogoditi da vam sutra ni ne odgovori na poruku. Pokušajte se zbližiti s njom pre nego što razmenite brojeve, tako da kad joj se idući dan javite, ne vidi u vama samo nepoznatu osobu.

7. Srpski muškarci vam nisu konkurencija

Iako su visoki i mišićavi, pa ih je lako doživeti kao alfa mužjake, oni vam ne predstavljaju pretnju. Nemaju hrabrosti ni prići curi na ulici, ali ipak nemojte u klubovima i na splavovima prilaziti curama koje su u muškom društvu.

8. Velika je osuda društva

U Srbiji žene lako osuđuju. Ako je vide u nečem zbilja kratkom, odmah će je proglasiti kurvom, a tek ako se pročuje da je imala seks na jednu noć. Zato to ovde nije uobičajena pojava. Slobodnije su dok putuju jer tad nito neće saznati za njihove avanture. Pokušajte je izdvojiti od prijateljica, pa će lakše popustiti.

9. Koncentrišite se na studentkinje

Cure iz cele Srbije i srpskog dela Bosne dolaze u Beograd na fakultet. Tokom prvih godina studiranja neretko varaju momke koje su ostavile u rodnom gradu i brzo nauče koje su prednosti velikog grada. Lako ih je upoznati u javnom prevozu, te rano navečer na Kalemegdanu.

10. Sponzoruše

Žene u Srbiji čeznu za bogatstvom i socijalnim statusom te često traže sponzore. Među ljudima koji izlaze na splavove sramota je biti siromašan. Lako ćete ih prepoznati:
savršeno su sređene i imaju kučkast izraz lica. Preporučujem vam da ih zaobiđete.

11. Ne tražite cure starije od 28

One će vas sve vreme testirati da vide kakvi su vam planovi s njima i koliko ste spremni na obavezu. Često će se žaliti da im je teško naći muškarca jer su svi nezreli, ali će i otvoreno govoriti o tome kako su ih pregazile mlađe cure. Takođe, vole igrati igrice i sklone su manipulacijama. Držite se cura starih između 20 i 25 godina.

Kako se proveo momak koji se u izlasku u Beogradu pravio Englez

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
16 Shares
Share via
Copy link