Horoskop Horoskopski znakovi

Kako zavesti po horoskopu?

Postoji razlog zašto se zavođenje smatra svojevrsnom umetnošću, jer, priznaćete, to nije nimalo lako. To je više od flertovanja, morate usavršiti tehniku kako da održite kontakt očima što duže, slučajan dodir, i navesti osobu da uradi nešto što možda i nije imala nameru isprva da uradi. Ukoliko vam je strana ova umetnost, doborodošla vam je svaka pomoć pa zašto ne početi od horoskopa.

OVAN

Osobe rođene u znaku Ovna su veoma seksualne i praktično nezasite. Nemojte oklevati sa njima, zgrabite ih i strastveno poljubite. Takođe nemojte se libiti da ih pohvalite, do najsitnijih detalja, kako su seksi, neodoljivi i privlačni. Nemojte prezati od toga da im protivurečite, verbalna rasprava ih dodatno uzbuđuje.

BIK

Osobe rođene u znaku Bika ne vole slučajne susrete i avanture, niti išta na brzinu, uživaju u čitavom procesu zavođenja i negovanju bliskosti. Znaju da cene lepotu i uživaju u prefinjenim stvarima, stoga nemojte se libiti da ih obasipate skupim i vrednim poklonima.

Kada Bika dovedete u raspoloženje za seks, potrudite se da imate dovoljno energije, jer je sa njima svaki ljubavni sustret pravi maraton i ne staju dok i jedno i drugo niste potpuno iscrpljeni.

POVEZANO: S kim se slažete u ljubavi?

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

184 Shares
184 Shares
Share via
Copy link