Horoskop Ljubavni horoskop

Kako spasiti vezu u skladu sa astrologijom

Ponekad, različitosti i slabosti pripadnika hooskopskih znakova su ubistvo za vezu. Neke stvari mogu biti normalne i uobičajene za jedan znak, dok su za drugi poptuno neprihvatljive. Astrologija je tu da vas spreči da pravite kobne greške i da vam pomogne da spasite vezu!

OVAN

Ovan ima potrebu da bude prvi na listi vaših prioriteta, pogotovo ukoliko ste vi prvi njegov prioritet. Ukoliko se strast izgubi, a Ovan misli da vas više fizički ne privlači, to će dovesti do neizbežnog raskida tako da morate dati sve od sebe da vratite plamen u vašu vezu. Zbog njegove jake potrebe da bude prvi i najbolji u svemu, nikada ne upoređujte Ovna sa bilo kojim od svojih bivših partnera.

BIK

Partner Bik duboko ceni iskrenost i saosećajnost. Iako umeju da budu konzervativni u nekim trenucima, i njihov pogled na stvari ponekad ne dozvoljava promene i uzbuđenja, oni vrednuju život i radost najviše od svega što im pomaže da shvate potrebe svog partnera bolje nego bilo koji drugi znak. Da biste imali njihovo razumevanje, nemojte biti tajanstveni jer oni traže potpunu otvorenost i iskrenost.

BLIZANCI

Blizanac uvek kaže ono što mu je na pameti i isto očekuju od svog partenera. Ukoliko postoji nerazumevanje, usmerite energiju da objasnite svoju poziciju i stavove. Dajte vašem Blizancu prostora da diše, ne budite posesivni i budite otvoreni za promene, prilagođavanje i kompromise zabog njihove znatiželjne i nesigurne prirode. Najveća pretnja za vezu s Blizancem leži u ograničavanju njihove slobode.

RAK

Ni jedan znak nije toliko osetljiv na agresiju i bol kao Rak. Ove su izrazito emotivne i osetljive osobe koje sve što njihova voljena osoba radi uzimaju k srcu. Oni mogu da vam oproste to što ste zaboravili na njihov rođendan, ali će im biti jako teško da se izbore sa vikanjem, primoravanjem ili bilo kojom vrstom zlostavljanja. Njihovoj duši je potrebna nežnost i privrženost, ali najviše od svega potrebno im je da osećaju stabilnost i da znaju da je njihov partner pouzdan.

Ovo su životni principi svakog znaka zodijaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

447 Shares
447 Shares
Share via
Copy link