ljubavni-filmovi
Horoskop Horoskopski znakovi

Kako se slažu ovi horoskopski znaci?

Kako se slažu vazdušni, vatreni, zemljani i vodeni horoskopski znaci među sobom?

Znaci u zodijaku se dele na vazdušne (Blizanci, Vaga, Vodolija), vatrene (Ovan, Lav, Strelac), zemljane (Bik, Devica, Jarac) i vodene (Rak, Škorpija, Ribe).

Vatreni znaci se najbolje slažu sa vazdušnim znacima, bilo da je reč o ljubavnoj vezi ili prijateljstvu. Vazduh potpiruje vatru, tako da ove osobe pozitivnu utiču jedni na druge. Bitno je da su stalno u akciji i da o svemu mogu da pričaju.

Ovan se najbolje slaže sa Blizancima i Vodolijom, Lav sa Blizancima i Vagom, a Strelac sa Vagom i Vodolijom.

Ovan i Vaga, Lav i Vodolija, Strelac i Blizanci, mogu se dobro slagati ukoliko drže pod kontrolom suprotnosti u njihovim karakterima.

Vatreni znaci su međusobno, kao i vazdušni, odličan spoj. Razumeju se bez reči i mogu da razmenjuju ideje i prave planove za daleku budućnost. Lako napreduju zajedno jer imaju slične ciljeve.

Zemljani znaci se dobro slažu sa vodenim znacima. Njih pokreću emocije. Mogu da imaju odličnu vezu, brak, ali i prijateljstvo. Uvek su tu jedni za druge, kao podrška i uteha, kao pomoć i oslonac.

Najbolje se slaže Bik sa Rakom i Ribama, Devica sa Rakom i Škorpijom, a Jarac sa Škorpijom i Ribama.

Bik i Škorpija, Devica i Ribe, Jarac i Rak, mogu biti problematični spoj ukoliko se ne trude dovoljno da razumeju partnera, da prihvate njegove mane, da pristanu na kompromis.

Najeksplozivniji spoj su Bik i Škorpija, jer su tvrdoglavi.

Device i Ribe mogu da se prilagode jedno drugom, dok Jarac i Rak čekaju ko će učiniti prvi korak.

Zemljani znaci međusobno mogu da imaju stabilne odnose, da zajedno naprave dosta novca. Vodeni su više okrenuti emocijama, empatiji, tako da su i jendi i drugi umesreni na veze pune ljubavi i saosećanja sa partnerom.

Zemljani i vatreni nisu baš dobra kombinacija jer nekad vatreni znaju da budu brzi i suviše aktivni za zemljane znake.

Vodeni i vazdušni takođe nemaju mnogo dodirnih tačaka. Vazdušni svojim izlivima iskrenosti mogu da povrede pripadnike vodenog tria.

Zemljani i vazdušni su totalno različiti – koliko prvi teže ka materijalnom, toliko drugi ka duhovnom, pa je potreban kompromis.

Naravno, sve ovo ne znači da ne možete biti u vezi ili braku sa osobom za koju „zvezde kažu“ da se ne slažete. Čitava natalna karta, podznak pre svega, utiču na naše ljubavne veze.

Bitno je da volite iskreno i da se trudite oko osobe do koje vam je stalo, bez obzira na to u kom je horoskopskom znaku ona rođena.

Više o ljubavnom horoskopu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share