Lifestyle

Kako najbrže do zategnute figure uz Instagram?

Možda vas mrzi da idete u teretanu i vežbate, ali to ne mora biti izgovor da ne radite vežbe kod kuće. Budite fit uz ove Instagram profile, na kojima svakodnevno možete naći video klipove sa super vežbama, za amatere i profesionalce.

Leto je počelo, ali ne treba zaboraviti vežbanje. Bilo da ste kod kuće ili napolju, vežbati možete bilo kad, potreban vam je samo telefon i ovi Instagram profili.

Nada – fitnes trener

Nada je fitnes trener i ona vam na svom Instagram profilu, ali i na blogu, pokazuje kako da vežbate, kako da se hranite i daje vam različite savete koji će vas sigurno motivisati.

https://www.instagram.com/p/BAwXEzTtbeB/?tagged=vezbe

Anna M fitness

Instruktorka Ana Petrović se takođe bavi fitnesom, a svoje znanje nesebično deli na društvenim mrežama, Facebook-u, Instagramu, ali i video klipove na kanalu YouTube. Od nje možete saznati kako da vežbate kod kuće i kako da se hranite. Uz Anu ćete videti koliko vežbanje može biti lako.

https://www.instagram.com/p/BHOrMC5DlNq/

Sanja yoga

Instruktorka joge Sanja vam na Instagramu pokazuje kako pravilno da radite jogu. Ono što je zanimljivo jeste da neke vežbe radi sa svojim sinom, zato nema izgovora, ako zbog dece ne možete da vežbate. Pogledajte video.

Ivana insanity

Fitness instruktorka Ivana Graljuk, o kojoj smo vam već pisali, takođe na svom Instagram profilu pokazuje odlične vežbe uz koje ćete doći do super forme i dobre figure. Ko nije probao treninge kod Ivane Graljuk, ne zna šta su treninzi, a sada uz njene video klipove možete vežbati i kod kuće.

Aleksandar Veljović fitness

Personalni trener, nutricionista i motivator Aleksandar Veljović na Instagramu pokazuje na koji način on trenira druge, a na ovom profilu možete naći mnoštvo zanimljivih vežbi.

Više stvarno nema izgovora, jer vam čak i društvene mreže omogućuju da vežbate uvek i svuda. Možda jednog dana i vi počnete da dajete savete drugima i postavljate vežbe uz koje ste došli do zategnute figure i to baš zahvaljujući Instagramu.

Više o vežbanju pročitajte ovde

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


21 Shares
Share via
Copy link