Balkan Magazin

Kako je ubijen monstrum sa Cetinja? Na telu Borilovića pronađeno 5 ulaznih rana

vuk-borilovic

Vuk Borilović, masovni ubica sa Cetinja, pogođen je sa najmanje pet metaka, pokazala je obdukcija. Prema saznanjima “Vijesti”, obdukcijom je utvrđeno da Borilović ima bar pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

Njega je upucao N.K. koji se zatekao na licu mesta u trenutku kada je Borilović već ubio i porodicu Martinović, majku i dva maloletna dečaka, i pucao nasumično po komšijama.

Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić rekla je sinoć da je Borilovića ubio sugrađanin, ali nije iznela više detalja. Nije otkrila ni da li je N.K. za kog crnogorski mediji tvrde da je ubio Borilovića da bi zaustavio masakr uhapšen ili ne.

Međutim, danas u toku dana na društvenim mrežama i u pojedinim crnogorskim medijima pojavile su se fotografije navodnog ubice masovnog ubice, ali i kontroverzni detalji iz njegove biografije.

Naime, kako se navoidi, N.K. je 2006. godine bio optužen za ubistvo, ali je oslobođen.

Prema navodima koji kruže medijma, a koje policija Crne Gore nije ni demantovala ni potvrdila, N.K. je otišao sa lica mesta nakon što je upucao Borilovića.

Došao da spasi kuma?

Takođe, prema verziji događaja koja se može pronaći u crnogorskim medijima danas, N.K. se nije slučajno našao na licu mesta, već je došao na poziv svog kuma koji će ubrzo postati jedna od prvih žrtava Borlovića.

Kako se navodi, muž ubijene medicinske sestre Nataše Pajović Martinović, zamolio je kuma Mitra Mitrovića (37) da ode do njihovog stana i proveri šta se dešava, obzirom da se Nataša nije javljala na telefon.

Uputio se ka stanu koji je porodica Martinović iznajmljivala u kući Borilovića i tada je ubijen.

Ubica je Mitrovića jurio po dvorištu nakon što je ubio svoje dece uzrasta 8 i 11 godina i taško ranio njihovu majku koja je kasnije preminula u bolnici.

Navodno, Mitrović i N.K. su kumovi, zbog čega je N.K. izašao na ulicu kada je čuo pucnje, da proveri šta se dešava.

Uspeo je da priđe ubici sa leđa i puca u njega.

Masovni ubica imao dozvolu za oružje

Borilović je do tog trenutka ubio devet osoba, uključujući i dvoje dece iz porodice Martinović. Još dve žrtve koje je Borilović upucao podlegle su povredama u bolnici.

Sva ubistva Borilović je izvršio lovačkom puškom, za koju je prema saznajima “Vijesti” imao dozvolu, jer je kao lovac imao oružni list.

Podsećamo, Borilović je svoj krvavi pir počeo oko 15.30 u svom porodičnom domu. Prve mete bile su članovi porodice Martinović koji su kod Borilovića živeli kao podstanari.

Borilović je potom nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike. Prethodno, odbijao je da se preda organima reda, iako je bio opkoljen.

Tragedija na Cetinju i priča o 3 kuma, jedan izgubio celu porodicu, jedan život a treći presudio ubici

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Koji retard je pisao ovaj tekst? Bukvalno bi ga Paja iz kamiondzija napisao bolje! Te Martinovic pa Mitrovic pa opet Martinovic i onda opet Mitrovic. Pa onda ubio svoju decu, pa ipak decu Martinovica koji su Mitrovici ustvari. Boze me sacuvaj.

OGLAS

224 Shares
224 Shares
Share via
Copy link