Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Kako horoskopski znakovi uništavaju svoje ljubavne veze

svadja

Svako ima neke negativne osobine, ali stvar je kontrole i situacije ili pak odabira partnera u kojoj će ih meri izneti na videlo.

Otkrijte kako koji znak sabotira svoju ljubavnu vezu ili brak u nekim svojim lošim fazama, nesigurnostima ili naprosto u nezadovoljstvu.

Ovan

Pripadnici ovog znaka mogu sabotirati svoju vezu ili brak s očekivanjem da bi partner trebao živeti po njihovim pravilima, dok oni pak ne planiraju živeti po ikakvim planovima. Tada gube strpljenje za nesavršenosti drugih, prebacuju im ih, a sami će početi vrištati ili se duriti ako čuju kritiku.

Postavljaju se superiorno i kao svojevrsni sudija partneru, a negativne i cinične komentare nabacuju u najgore moguće vreme, kao niske udarce.

S druge strane, izuzetno su osetljivi i neka nepromišljena izjava partnera koju su krivo protumačili iz vlastitih filmova može im upropastiti dan.

Imaju naglu ćud te zaista veruju da mogu vrištati uvrede i psovke ako su besni. Odnos privode kraju i svojim flertovanjem te upuštanjem u razne kombinacije s drugima.

Bik

Pripadnici ovog znaka mogu upropastiti ljubavni odnos tako da naprosto dignu ruke od njega, prave se da ih se ništa ne tiče te oni ništa ne moraju preduzimati, dajući tako partneru do znanja kako imaju svoj ponos te je red na njemu da se trudi.

Budući da nemaju neke velike zahteve, smatraju da ih druga strana može lako zadovoljiti, no upravo ta njihova pasivnost takođe može približiti odnos svome kraju.

Takođe, nekad će toliko pametovati partneru da će ga tretirati kao dete, što deluje vrlo loše na samopouzdanje partnera, pa samim time i na sreću.

Ako se zainate, od svog mišljenja neće odstupiti niti milimetar, pa čak i ako znaju da će zbog toga posle patiti.

Blizanci

Ako im dođe tako, pripadnici ovog znaka mogu se u odnosima gotovo psihopatski – glumiće objektivnost bez ikakvih tragova osećaja. S time jasno i glasno žele dati do znanja partneru da ga ignorišu.

Osim toga, mogu izgledati kao da su na pohodu u kojem samo traže šta će partner pogrešiti kako bi mu to nabili na nos te pokazali kako su oni bolji, pametniji…

Potreba za slobodom Blizanaca takođe može oterati partnera, u stanju su toliko odlagati obaveze (npr. brak) što duže mogu, a i kasnije se trude držati distancu.

Takođe, skloni su prevarama ako nisu zadovoljni u odnosu, ne samo da “napumpaju ego”, već pronađu i rezervu.

Rak

Preterana dramatičnost, obraćanje previše pažnje i trošenje živaca na sitnice efikasan su način na koji pripadnici ovog znaka uništavaju svoje ljubavne odnose.

Ako su povređeni, mogu birati reči koje partnera bodu ravno u srce, mogu ga kažnjavati raznim metodama i čak ne shvatiti kako u tome nisu baš nimalo u redu (na primer ne mogu se zamisliti u poziciji druge strane).

Za neke veće stvari u stanju su se duriti mesecima, pa i godinama, stalno ih nabijajući na nos. Ako uđu u destruktivnu fazu, potpuno će isključiti partnera, te će o njemu govoriti ružno čak i drugim ljudima.

Lav

Pripadnici ovog znaka mogu odnos napraviti toliko važnim i staviti ga pod lupu analizirajući svaki detalj da to može naprosto postati previše drugoj strani.

Vole biti zaljubljeni i u ljubavi s nekim, no njihov strah da će to prestati, sumnje u partnera i iščitavanje nepostojećih signala vodi ih u začarani krug u kojem više niko ili ništa ne može zadovoljiti njihova očekivanja, jer ne traže nešto konkretno – već osećaj opšte sigurnosti i obećanja koja im baš niko ne može pružiti.

Ako kroz duže razdoblje ne dobijaju dovoljno pažnje, naprosto se odljubljuju te čak počinju i da mrze partnera koji ih je povredio.

Devica

Sa pripadnicima ovog znaka partner treba znati – njegov je posao brinuti i usrećiti Devicu.

Zbog toga se može činiti da odnos s njima nije veza, već pravi posao, a na hiljadu detalja treba misliti. Najveću štetu i sabotažu veze rade pasivnom agresijom, očekivanjem da im partner čita misli te egoizmom, dok od partnera očekuju da sve podredi njima.

Prije raspada će dugo vremena zvocati i onda samo zaćutati, s nadurenim licem i nosom podignutim u nebo.

Vaga

Probudi li se u pripadniku ovog znaka ono najgore, biće iznimno manipulativni, osvetoljubivi i tašti.

Prosipaće ljubomorne i napadačke izjave, kažvanjati partnera odlaskom u drugi krevet ili izbegavanjem fizičke intimnosti, a vrlo lako odlaze predaleko i nabacuju se rečima poput odlazak, prekid i razvod.

Takav scenario su sposobni ponavljati nekoliko puta, ne shvatajući kako s time stvaraju nesigurnost u partneru i terajući ga od sebe. Ako i shvataju, to ih nije briga u datom trenutku.

Škorpija

Jedan od načina na koji pripadnici ovog znaka mogu uništiti vezu ili brak je građenje nepoverenja prema partneru, pretpostavljajući da će biti izdani, a to će pronalaziti u sitnim propustima partnera.

Što je gore, ako se osećaju nesigurno čak i ako ne pronađu dokaze, celu će stvar iskonstruisati u svojoj glavi.

Potom slede mučni razgovori i prebacivanja, optužbe da ga ne volite dovoljno i naposletku njegova objava da odlazi, kojom prepušta partneru to hoće li ga moliti da ostane ili ne.

Strelac

Najgora stvar kojom pripadnici ovog znaka mogu upropaštavati ljubavne odnose je očekivanje da partner želi i misli baš sve isto kao i oni, a zapravo uopće ne mogu razumeti da neko ima druge ideje ili ciljeve.

Teraće vodu na svoj mlin tako argumentovano da će neslaganje s njihovim željama dovesti u pitanje ima li u tom odnosu ljubavi te ima li ona smisla.

Najveći im udarac zadaju kompromisi, kojima nisu skloni, a što ih više sklope, to je sigurnije da se u podsvesti opraštaju od odnosa.

Jarac

Pripadnici ovog znaka mogu biti preterano ozbiljni, kruti i ogromnih očekivanja – čime lako mogu sabotirati odnos.

Partner može imati osećaj da ga Jarac promatra kao slabog, kao čoveka koji uvek greši.

Očekuju da svi ispune njihova nebulozna merila i ideje o tome kako treba živeti, pa i voleti. Njihova sposobnost da sebe zakinu za neke stvari kako bi dokazali neku tvrdnju ide do granica izdržljivosti, a pred partnera stalno postavljaju nove izazove na kojima se oni trebaju dokazivati.

Oni spontaniji i manje spremni na ulaganje truda u tom će trenutku odustati.

Vodolija

Sabotaža odnosa u režiji pripadnika ovog znaka je ignorisanje – skloni su ponašati se kao da imaju pravo živeti svoj život te ne polagati partneru račune.

Kod njih druga strana često treba nagađati šta osećaju ili o čemu razmišljaju, što može izludeti čoveka te ga napuniti nesigurnošću do te mere da se pitaju voli li ih uopšte Vodolija ili mu je sasvim svejedno koga ima, ili ima li uopšte nekog kraj sebe.

Odnos lako unište svojom distanciranošću, zbunjujućim ponašanjem i hladnoćom.

Ribe

Ponekad veza s pripadnicima ovog znaka može ličiti na vezu s hologramom – partner misli da su u vezi s Ribom, no nisu. Jedan dan su divni i krasni, a drugi im dan nema ni traga ni glasa.

Njihova je najgora mana koja može presuditi braku ili vezi povlačanje u vlastiti svet kao i nepouzdanost koju time isijavaju.

Takođe, jako drže do svoje privatnosti i s glupim zahtevima mogu oterati partnera.

Lav ima velika očekivanja, Ovan strastven: Šta podznak otkriva o vašem seksualnom životu?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

399 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap