Lifestyle Magazin

10 jednostavnih trikova kako da vas muškarac zauvek pamti, iako je zauvek zbrisao

Da li vam se dešavalo da pokušate da privučete muškarca ali što ga više vučete on je sve dalje? Da li ste primetili da vam svi govore da žena treba da bude nezaboravna?

Mi ćemo vam dati savet kako da vas se zauvek seća čak i ako je zauvek pobegao.

 1. Kada počnete da izlazite sa dečkom jako je važno da osvestite u sebi onu malu devojčicu koja je uvek sve dobijala tako što se baci na pod i histerično plače. Kada počnete da izlazite sa dečkom treba puno da plačete. Ne morate da se bacate na pod. Dovoljno je da se bacite njemu u zagrljaj i da mu kroz plač govorite da dugo čekate negoga kome ćete predano prati noge u lavoru. Primetićete da će ga to zbuniti. To je prvi znak da postajete nezaboravni.
 2. Dobro bi bilo da uvek nosite cuclu sa sobom i da kad ćaskate sa njim vrtite prstom pramen kose i držite cuclu u ustima. Muškarci vole kad su žene slabe. Budite slabi kao beba. Ponesite i flašicu sa mlekom. Možda on voli da pije mleko iz flašice dok vi sisate cuclu. To će sigurno biti nezaboravan dejt. U međuvremenu razgovarajte sa njim glasom male devojčice. Kombinujte glas male devojčice sa sisanjem cucle. Ubedite ga da mora da brine o vama jer ste mala devojčica. Čak i kada vam vire tanga gaće iz farmerki nastavite da sisate cuclu. Zamolite ga da vas slika sa cuclom dok namestate gaće. On to nikada neće zaboraviti.
 3. Ono što vas čini zavodnicom je ponašanje i gestovi. Muškarci vole iznenađenja. Mjaučite kada vas izvede u restoran, a onda iznenada kada dođe konobar skočite i počnite da stepujete dok pantomimom objašnjavate da vam se jede jagnjetina ispod sača. On vas nakon toga nikada neće izbaciti iz glave čak i ako želi to svom snagom.
 4. Kada vas doprati do kuće i ode svojoj kući vi brzo skinite sve sa sebe i ostanite samo u mantilu, a potom sedite u taksi i odvezite se do njegove zgrade. Ušunjajte se u ulaz i sačekajte ga kod lifta u mraku. Kada vidite da ulazi u ulaz i ide ka liftu iskočite ispred njega i brzo otvorite mantil. On to neće zaboraviti dok je živ
 5. Kada vas pozove na ručak sa svojim roditeljima budite maksimalno veseli i zabavni. Komunicirajte sa roditeljima kroz rimu. Ako iznesu čvarke na sto recite veselo:,,čvarke volim ja, to nek svako zna, dajte piva svekrvo da ne ustajem ja” i bacite čvarak u vis i uhvatite ga ustima dok pada. Ako padne na pod iskulirajte. Ako vam upadne u usta nasmejte se šeretski. Naučite da svirate usnu harmoniku pa posle ručka dok svekrva pere suđe vi zasvirajte usnu harmoniku. Biće to nezaboravan ručak.
 6. Kada vas upozna sa ortacima flertujte sa svima. Svakom njegovom drugu sedite u krilo jer to je jedini pravi način da vas ni njegovi drugovi ne zaborave. Pokažite slabost njegovim drugarima. Recite im:,,momci ko od vas ima najjaču ruku, treba mi muška ruka u kuhinji, ne mogu da otvorim vino sama”. Ako svi drugovi ćute i niko se ne ponudi uzmite stvar u svoje ruke. Proverite svakom drugu bicepse. Pipkajte im ruke, šake i ramena, a potom odlučite koji je najjači. Grlite njegove ortake i pitajte ih jesu li vam debele butine. Budite sigurni da će svi oni pamtiti tu noć zauvek. Ne samo to, nego će je dugo prepričavati tako da vaš izabranik neće moći da vas zaboravi sve i da hoće.
 7. Kada dođe do seksualnih odnosa recite mu da ste trudni. Zezajte ga danima da ste trudni, a ako vam kaže da nije spreman za dete plačite i urlajte na njega. Stavite mali jastuk u haljinu i recite da vam već raste stomak a onda počnite da se porađate pred njim na podu. Ako vam kaže da nije moguće da se porađate ako ste tek zatrudneli brzo izvucite jastuk iz haljine i počnite da se kočite od smeha. To će biti nešto čega će se on sećati i u narednom životu.
 8. Kada vodite ljubav šapućite mu. Govorite mu iskreno sve jer preduslov za nezaboravan odnos je iskrenost. Primeri nezaboravnih i iskrenih rečenica koje možete da mu šapućete dok vodite ljubav:
 • obožavam tvoj zadah, vraća me u prošlost, tako se i moja baka osećala na rakiju
 • baš nam je lepo, ko bi rekao da nisi zamlata u seksu, deluješ kao zamlata
 • ovako u mraku iz ovog ugla skroz ličiš na mog papagaja Gašu, a ja obožavam Gašu
 • ti si mi prvi koji zna da je i za analni seks bitna zaštita
 • cenim što imaš isečene nokte i na rukama i na nogama
 • sa tobom sam totalno iskrena i najzad mi prija kad neko smrdi

9. Kada vam javi da izlazi sa društvom pozovite njegovog druga i raspitajte se gde idu. Neka vam njegov drug javi u koji klub su izašli i kada planiraju da krenu kući, a onda sedite u kola i idite ispred kluba da ih sačekate. Svirajte mu iz kola kada izađu iz kluba i vičite:,,momci upadajte,vozim vas kući”. Biće zbunjen ali to veče neće zaboraviti.

10. Najbolji način da vas muškarac nikada ne zaboravi je da mu dajete pare i plaćate mu letovanja, a ako ima suprugu onda da kupite i neki poklončić njegovoj supruzi i kažete mu da joj kaže da je to od njega. Budite iznad situacije. Pokažite mu da ste veliki čovek iako ima suprugu. Kupujte mu patike, dukserice i ukrase za kola, a ako ni to ne pomaže da vas zaprosi onda mu moćno zavedite druga i zatrudnite sa njim. Neka vam on bude kum na venčanju sa njegovim drugom.

Možda vam sve ovo deluje malo nedostojanstveno ali čemu dostojanstvo ako će vas on zaboraviti? Šta je bitnije od toga da ne budete zaboravljeni? Jer znamo da žena treba da bude nezaboravna, piše Sandra Silađev Dinja za Cosmopolitan.

Budi nezaboravna u deset koraka. Srećno!

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

317 Shares
317 Shares
Share via
Copy link