Lifestyle

Tri saveta uz pomoć kojih ćete izgledati savršeno na plaži

Leto je i zvanično stiglo, iako vam živa u termometru ovih dana to baš i neće pokazati, ali vas sigurno muči isto i pitanje kao i svake godine: kako da izgledate savršeno na plaži? Zato smo vam ovog leta spremili ultimativni vodič za seksi telo na plaži koji je jednostavan, ne zahteva ulaganja, svaka žena može da ga se pridržava i garantovano daje rezultate.

Da stvar bude još jača, uz naš vodič seksi telo dostojno najmanjeg bikinija možete da dobijete u roku od pet minuta! Znamo da ovo zvuči kao neka posebno sumnjiva reklama za Božen kozmetiku ali, ne sekirajte se, kod nas nema laži i nema prevare. Držite se ova tri koraka i vaše telo će ovog leta biti i te kako spremno za kupaći kostim i za plažu.

1. Nabavite kupaći kostim

Pretpostavljamo da telo već imate, pa je sledeća stavka koja vam treba za seksi telo sa plaže – kupaći kostim. Osim ukoliko ste rešili da idete na nudističku – u tom slučaju slobodno pređite na sledeći korak. Ako, pak, rešite da krenete u kupovinu kupaćeg kostima, evo nekolio smernica šta najbolje odgovara vašem odliku tela.

5 modela kupaćih kostima koji će obeležiti leto 2018.

Kruškasto telo – odgovara vam svaki model kupaćeg kostima koji vam se dopada!

Velike grudi – odgovara vam svaki model kupaćeg kostima koji vam se dopada!

Veliki stomak – odgovara vam svaki model kupaćeg kostima koji vam se dopada!

Celulit na guzi – odgovara vam svaki model kupaćeg kostima koji vam se dopada!

Da ne nastavljamo niz, skapirali ste. U raznim magazinima ćete naći razne savete za to koji kupaći je idelan za vašu građu, ali u suštini je mnogo bitnije da se vama taj kupaći kostim dopada. Volite bikini? Samo napred! Draži vam je jednodelni? To je onda pravi izbor!

2. Pogledajte se u ogledalo

Obucite vaš novi/sari kupaći kostim i pogledajte se u ogledalo. Čestitamo, to što vidite u odrazu je vaše seksi telo za plažu! Primetićete da ne izgleda savršeno zategnuto i preplanulo kao telo Bele Hadid, ali ćete takođe primetiti i da je Beli Hadid posao da bude zategnuta i preplanula, kao i da svi magazini koriste fotošop kako bi ona izgledala još zategnutije. Takjođe ćete priemtiti i da vam se vidi celulit, da imate strije i da vam se, kad sednete ili se nagnete, ispada salce na mestima na kojima ga čovek ne bi očekivao. I to je sve okej, jer tako izgleda telo jedne normalne žene.

Gledajte se u ogledalo dokle god ne prihvatite da je vaše telo savršeno seksi baš takvo kakvo jeste – drugim rečima, dok ne prihvatite istinu. Po potrebi možete u glavi da ponavljate “boli me k**ac za tuđe mišljenje”, “ja sam je**na boginja univerzuma” i “moje telo je savršeno baš ovakvo kakvo jeste”.

Razumeli? E, sad kad imate kupaći i seksi telo za plažu, fali vam samo jedna stvar.

3. Idite na plažu

Uzmite to vaše seksi telo i momentalno ga odnesite na plažu, usput pokazujući metaforički srednji prst svima koji vam nađu manu.

Top 5 lepršavih haljina za leto 2018.

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

26 Shares
Share via
Copy link