Horoskop Horoskopski znakovi

Kakav je koji znak u krevetu i ko se sa kim najbolje slaže?

VAGA

Vage večito balansiraju između toga da su seksi i sjajni ljubavnici, što ih stavlja na prvo mesto kada je zadovoljenje vaših seksualnih potreba u pitanju. Naravno postoji tu i loša strana, a to je da ako ne dobiju ono što žele, jednostavno će se okrenuti, otići i potražiti to na drugom mestu.

Muškarci rođeni u znaku Vage doživljavaju sex kao svojevrsnu avanturu. Nemojte se iznenaditi ako predlože sexualni čin u toaletu restorana ili da ga oralno zadovoljite ispod stola. Uzbuđuje ga osećaj da može biti uhvaćen na delu. Obožavaju kada partnerka preuzme inicijativu. Umeju da budu veoma romantični i ispuniće vam svaku fantaziju koju imate.

Za žene rođene u znaku Vage važi isto što i za muške pripadnike ovog znaka, jedina razlika je u anatomiji. Žele muškarca koji će preuzeti stvar u svoje ruke i ispuniti im sve fantazije.

Omiljena poza: Pripadnici ovog znaka će uraditi sve što je potrebno da vas nateraju da vrištite i stenjete od zadovoljstva kao nikada do sada, jedino neće provesti sa vama celu noć ili dan u krevetu.

Erogene tačke: to je definitivno guza, slobodno je stiskajte, mazite ili čak lupnite po njoj malo jače.

Kompatibilni partneri: Najviše im odgovaraju Blizanci, Vodolije, Lavovi i Strelčevi.

Pročitajte više o svom znaku

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

343 Shares
343 Shares
Share via
Copy link