Horoskop Horoskopski znakovi

Kakav je koji znak u krevetu i ko se sa kim najbolje slaže?

RAK

Ljubav i sam ljubavni čin pažljivi Rakovi jednostavno ne razdvajaju, ne mogu da zamisle jedno bez drugog. Rakovi prvo moraju da se osećaju sigurno u vezi, tek onda mogu da se opuste i pređu na konkretnije stvari. Pali ih osećaj sigurnosti.

Muškarci rođeni u znaku Raka su veoma senzualni i stavljaju potrebe partnerke na prvo mesto. Njegova brižljiva priroda pricvlači partnerku. Uradiće sve što treba kako bi usrećio partnerku.

Žene rođene u znaku Raka su erotski privlačne i vole da ostaju kod kuće. Pali je porodičan čovek. Potrebno joj je da joj se stalno daju komplimenti i ljubi po celom telu. Potreban joj je osećaj sigurnosti kako bi se oslobodila.

Omiljena poza: Ovo nije horoskopski znak koji će izvaditi bičeve i lisice. Potrebno im je da se osećaju uljuljkano, stoga nemojte žuriti, postavite ih da leže na leđima i radite im štagod vam padne na pamet.

Erogene tačke: Kod osoba rođenih u znaku Raka erogene tačke su grudi. Ako se skoncetrišete na ovu zonu, očešete se ili ih ljubite, izludećete ih.

Kompatibilnost u sexu: Ribe, Bikovi i Device.

Pročitajte više o svom znaku

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

343 Shares
343 Shares
Share via
Copy link