par-ljubav-leto-more
Horoskop Horoskopski znakovi

Kakav je koji znak u krevetu i ko se sa kim najbolje slaže?

Kakav je ko u spavaćoj sobi, ko šta voli, a ko je nezaustavljiv? Ko je dominantan i vatren, ko samo na prvi pogled deluje smerno, a ko perfekcionista čak i u krevetu? Pitajte osobu koja vas interesuje šta je u horoskopu i znaćete šta možete da očekujete.

OVAN

Bog rata ne razmišlja pre delanja, tako i Ovnovi, prvo se upuste u odnose pa onda razmišljaju. Često ih više uzbuđuje sama potera, nego plen. Veoma su dominantni, ali ne žele potčinjenog partnera. Potreban im je spontan partner, kako u životu, tako i u krevetu. Ukoliko dešavanja u spavaćoj sobi postanu rutina, potražiće ono što im treba negde drugde.

Muškarci rođeni u znaku Ovna su dominantni, glasni i prava vatra! Odličan je ljubavnik, ali ako želite večeru uz sveće, tražite to negde drugo. Ovnovi vole brz i vreo, stoga budite spremne na strasne uzdahe. U principu ne vara, ali oseti dosadu u spavaćoj sobi, lako će vas zameniti.

Žena rođene u znaku Ovna ne gledaju na sex kao na romantičan čin, već isključivo fizički. I to je to. Odnosiće se prema partneru kao prema parčetu mesa, a onda će sutradan razmišljati o tome. Malo je nastrana, stoga očekujte prljave razgovore, i nemojte se iznenaditi ako vas pljesne. Potrebno joj je da se oseća željenom u svakom trenutku. Ukoliko joj ne posvetite dovoljno pažnje, potražiće je na drugom mestu.

Omiljena poza: Ovnovi vole da su glavni i da imaju kontrolu nad svakom situacijom, tako da šta Ovan kaže, toga se i pridržavajte.

Erogene tačke: Fizički kontakt celim telom im je bitan, a erogene tačke su im vrat, posebno ih pali ljubljenje i grickanje tog predela.

Kompatibilni partneri: Ovnovi su na ovom polju kompatibilni sa Lavom, Strelčevima, Blizancima i Vodolijama.

Pročitajte više o svom znaku

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Privacy Preference Center

  Kolačići

  Oglasi

  Kolačići oglašivača prikazuju relevantnije oglase.

  Google Adsense, Httpool

  Analitika

  Analitičke podatke koristimo da dobijemo sliku o tome šta posetioce na sajtu zanima.

  Google Analytics, Google Tag Manager

  Other

  Društvene mreže

  Kolačići koje koriste društvene mreže na koje ste ulogovani

  Facebook, Twitter