Horoskop Horoskopski znakovi

Kakav je koji znak u krevetu i ko se sa kim najbolje slaže?

par-krevet horoskop

Znaci zodijaka se razlikuju i po seksualnim sklonostima. Ko je kakav u spavaćoj sobi? Divlji seks ili vođenje ljubavi? Ko je dominantan, nezaustavljiv i vatren, a ko je perfekcionista i u krevetu? Ko samo izgleda povučeno i ko šta voli? Saznajte kom horoskopskom znaku pripada osoba koja vas privlači i biće vam jasno šta da očekujete.

OVAN

Bog rata ne razmišlja pre delanja, tako i Ovnovi, prvo se upuste u odnose pa onda razmišljaju. Često ih više uzbuđuje sama potera, nego plen. Veoma su dominantni, ali ne žele potčinjenog partnera. Potreban im je spontan partner, kako u životu, tako i u krevetu. Ukoliko dešavanja u spavaćoj sobi postanu rutina, potražiće ono što im treba negde drugde.

Muškarci rođeni u znaku Ovna su dominantni, glasni i prava vatra! Odličan je ljubavnik, ali ako želite večeru uz sveće, tražite to negde drugo. Ovnovi vole brz i vreo, stoga budite spremne na strasne uzdahe. U principu ne vara, ali oseti dosadu u spavaćoj sobi, lako će vas zameniti.

Žena rođene u znaku Ovna ne gledaju na sex kao na romantičan čin, već isključivo fizički. I to je to. Odnosiće se prema partneru kao prema parčetu mesa, a onda će sutradan razmišljati o tome. Malo je nastrana, stoga očekujte prljave razgovore, i nemojte se iznenaditi ako vas pljesne. Potrebno joj je da se oseća željenom u svakom trenutku. Ukoliko joj ne posvetite dovoljno pažnje, potražiće je na drugom mestu.

Omiljena poza: Ovnovi vole da su glavni i da imaju kontrolu nad svakom situacijom, tako da šta Ovan kaže, toga se i pridržavajte.

Erogene tačke: Fizički kontakt celim telom im je bitan, a erogene tačke su im vrat, posebno ih pali ljubljenje i grickanje tog predela.

Kompatibilni partneri: Ovnovi su na ovom polju kompatibilni sa Lavom, Strelčevima, Blizancima i Vodolijama.

BIK

Planeta koja je vladar osobama rođenim u znaku Bika je Venera, koja im donosi povlašćen položaj kada je ljubav i sex u pitanju. Bikovi su senzualni, lojalni i verni. Kada vode ljubav (ne sex), za njih je to najveći fizički i prirodni užitak. Poslužiće se romantikom kako bi vas privoleli na sex. Možete očekivati večeru sa svećama i cvećem. Ne vole da požuruju stvari, inače u životu a ni kada je sex u pitanju.

Muškarci rođeni u znaku Bika su nalik pećinskim ljudima, očekujte da budete kod kuće, kuvate i imate sex. Nežan je i voli polako da radi sve. Može satima da vodi ljubav dok potpuno ne zadovolji partnera.

Žena rođena u znaku Bika je kada je sex u pitanju nežna, ima izraženo čulo dodira i odlično masira. Satima je u stanju da vodi ljubav, takođe voli sve natenane.

Omiljena poza: Misionarska, udobna je i romantična, mogu da vas gledaju u oči i dostignu viši nivo intimnosti.

Erogene tačke: Grlo i vrat, stoga slobodno ih ljubite, golicajte, grickajte u tom predelu.

Kompatibilni partneri: Bikovi su kompatibilni sa Devicama, Jarčevima, Rakovima i Ribama.

BLIZANCI

Osobe rođene u znaku Blizanaca imaju, moglo bi se reći, podeljenu ličnost.Vole da zabavljaju okolinu i da us u centru pažnje. Obožavaju da pričaju dogodovštine i nikada nisu dosadni. Potreban im je partner koji će ih pratiti u stopu. Vole raznovrsnost i spontanost. Sex vole na mestu gde postoji mogućnost da budu uhvaćeni.

Muškarci rođeni u znaku Blizanaca su svaki put neka druga ličnost u krevetu. Jednog momenta će vam šaputati nežne reči na uvo a sledeći put će vam strgnuti odeću i presaviti vas.

Žene rođene u znaku Blizanaca ne ulaze lako u vezu. Potrebna im je spontanost, ukoliko se ne menja ništa u okolini, ona će je promeniti. Uživaju da pričaju o sexu isto koliko i u samom činu.

Omiljena poza: 69 – kada ujedno i uživaju i pružaju partneru zadovoljstvo.

Erogene tačke: Njihove erogene zone su ramena, ruke i noge. Ukoliko želite da ih izludite, masirajte im ove delove tela i uskoro ćete se naći na prikovani na stolu.

Kompatibilnost u sexu: Blizanci su kompatibilni sa Vagama, Vodolijama, Ovnovima i Lavovima.

RAK

Ljubav i sam ljubavni čin pažljivi Rakovi jednostavno ne razdvajaju, ne mogu da zamisle jedno bez drugog. Rakovi prvo moraju da se osećaju sigurno u vezi, tek onda mogu da se opuste i pređu na konkretnije stvari. Pali ih osećaj sigurnosti.

Muškarci rođeni u znaku Raka su veoma senzualni i stavljaju potrebe partnerke na prvo mesto. Njegova brižljiva priroda pricvlači partnerku. Uradiće sve što treba kako bi usrećio partnerku.

Žene rođene u znaku Raka su erotski privlačne i vole da ostaju kod kuće. Pali je porodičan čovek. Potrebno joj je da joj se stalno daju komplimenti i ljubi po celom telu. Potreban joj je osećaj sigurnosti kako bi se oslobodila.

Omiljena poza: Ovo nije horoskopski znak koji će izvaditi bičeve i lisice. Potrebno im je da se osećaju uljuljkano, stoga nemojte žuriti, postavite ih da leže na leđima i radite im štagod vam padne na pamet.

Erogene tačke: Kod osoba rođenih u znaku Raka erogene tačke su grudi. Ako se skoncetrišete na ovu zonu, očešete se ili ih ljubite, izludećete ih.

Kompatibilnost u sexu: Ribe, Bikovi i Device.

LAV

Budite spremni na truckav put kada je Lav u pitanju. Umeju da budu veoma sebični, čak i u krevetu. Međutim, interesuje ih više od pukog životinjskog vođenja ljubavi. Žele ljubav i od partnera očekuju mnogo više od običnog fizičkog kontakta. Teže za ljubavlju i prijateljstvom. Umeju da budu veoma romantični, ali kada je sam čin vođenja ljubavi u pitanju, žele šou.

Muškarci rođeni u znaku Lava su dobri ljubavnici jer ne podnose neuspeh. Veoma je poželjan i uvek ima dosta obožavateljki. Ukoliko ga činite srećnim, neće odlutati.

Žene rođene u znaku Lava su privlačne a da se čak i ne trude, muškarci ih prosto obožavaju. Lavice vole da se igraju u krevetu i ispunjavaju sve želje.

Omiljena poza: Sve što ima veze sa jezikom.

Erogene tačke: Definitivno leđa, stoga masaža leđa će im probuditi sva čula. Vodite računa da sve vreme ima fizičkog kontakta.

Kompatibilni partneri: Ovnovi, Blizanci i Vage

DEVICA

Device imaju dvostruku ličnost kada je ljubav i sex u pitanju. Dok je u fazi zavođenja, biće slatka i nevina, a onda će vas bezobzirno zavesti i očarati. Preferiraju veze na duge staze, veze za jednu noć im nisu interesantne. Kada se uljujkaju u vezi, više vole maženje od sexa.

Muškarci rođeni u znaku Device imaju u svojoj glavi sliku savršenog partnera, stoga su skloni kritici. Nemojte se vređati zbog toga, ne misle ništa loše, jednostavno su perfekcionisti. Skloni su nekim nastranim idejama, međutim potrebno im je da se osećaju dovoljno opušteno.

Žene rođene u znaku Device su veoma vredne i vode računa o svom izgledu. Dok danju rade na tome da izgledaju besprekorno, noću im proradi prljava mašta. Teže da pronađu savršenog partnera, ali pošto takav ne postoji, zadovoljavaju se najpribližnijem tome. Vole snažno i strastveno.

Omiljena poza: Bilo koja poza u kojoj možete da održite kontakt očima, vole da zavode pogledom.

Erogene tačke: Njima vlada stomak, sve što ima veze sa njim, pokreće ih.

Kompatibilni partneri: Odlično se slažu u krevetu sa Bikovima, Jarčevima i Rakovima.

VAGA

Vage večito balansiraju između toga da su seksi i sjajni ljubavnici, što ih stavlja na prvo mesto kada je zadovoljenje vaših seksualnih potreba u pitanju. Naravno postoji tu i loša strana, a to je da ako ne dobiju ono što žele, jednostavno će se okrenuti, otići i potražiti to na drugom mestu.

Muškarci rođeni u znaku Vage doživljavaju sex kao svojevrsnu avanturu. Nemojte se iznenaditi ako predlože sexualni čin u toaletu restorana ili da ga oralno zadovoljite ispod stola. Uzbuđuje ga osećaj da može biti uhvaćen na delu. Obožavaju kada partnerka preuzme inicijativu. Umeju da budu veoma romantični i ispuniće vam svaku fantaziju koju imate.

Za žene rođene u znaku Vage važi isto što i za muške pripadnike ovog znaka, jedina razlika je u anatomiji. Žele muškarca koji će preuzeti stvar u svoje ruke i ispuniti im sve fantazije.

Omiljena poza: Pripadnici ovog znaka će uraditi sve što je potrebno da vas nateraju da vrištite i stenjete od zadovoljstva kao nikada do sada, jedino neće provesti sa vama celu noć ili dan u krevetu.

Erogene tačke: to je definitivno guza, slobodno je stiskajte, mazite ili čak lupnite po njoj malo jače.

Kompatibilni partneri: Najviše im odgovaraju Blizanci, Vodolije, Lavovi i Strelčevi.

ŠKORPIJE

Oprez: osobe rođene u znaku Škorpije su veoma posesivne. Osećaće se ugroženo ukoliko samo i pogledate neku osobu na drugom kraju prostorije. Sa druge strane veoma su odane, lojalne i pouzdane, uvek se možete osloniti na njih. Veoma su zaštitnički nastrojene. Smatraju da je znanje moć. Uživaju u prljavim fantazijama.

Muškarci rođeni u znaku Škorpije uvek zadovolje svoju partnerku. Sjajni su ljubavnici i teže da ugode.

Žene rođene u znaku Škorpije izgledaju mirno i povučeno, skoro smerno, a u stvari su divlje. Ne vole igrice i obično dobiju ono što žele. Imajte na umu da umeju dugo da budu ljute zbog nečega i nemojte se iznenaditi ako vam pripremaju zamku ili osvetu.

Omiljena poza: Jednostavno vole sam čin vođenja ljubavi i uživaju u njemu, tako da sve dolazi u obzir.

Erogene zone: Između nogu.Znanje ih takođe pali. Prljavi razgovori će ih baš zagrejati. Na vama je da se pripremite na ludu vožnju punu užitaka.

Kompatibilni partneri: Ribe, Device i Jarčevi

STRELČEVI

Strelčevi su veoma opušteni i pomirljivi. Radoznali su i vole da istražuju i probaju nove stvari. Takvi su i u krevetu (ne mora nužno da bude krevet), avanturisti i spontani. Kada nađu pravu osobu, predani su i odani do kraja, naravno pod uslovom da partner uzvraća.

Muškarci rođeni u znaku Strelca su istrajni kada je osvajanje u pitanju, ali u krevetu umeju da budu veoma sebični. Ukoliko u vezi manjkaju dešavanja u spavaćoj sobi, potražiće akciju negde drugde.

Žene rođene u znaku Strelca često menjaju mišljenje i veoma je teško razumeti ih. U spavaćoj sobi su veoma otvorenih shvatanja i slobodne. Kriju emocije i veoma je teško pročitati ih.

Omiljena poza: Uradiće sve što poželite, i to ne samo jednom.

Erogene zone: Definitivno kukovi i butine. Stoga zgrabite ih.

Kompatibilni partneri: Lavovi, Ovnovi, Vodolije i Vage.

JARČEVI

Jarčevi kriju svoje emocije, tako da nikada ne možete da provalite da li su zaljubljeni. Ne očekujte mnogo spontanosti od njih. Pokreće ih novac i dobro upravljaju njime.

Muškarci rođeni u znaku Jarca posle napornog dana baš i nisu raspoloženi za igre u spavaćoj sobi, žele da odrade to i završe sa tim. Ne ispunjavaju svoje fantazije, obično ostanu u glavi samo.

Žene rođene u znaku Jarca su kontrol frikovi ali vole da eksperimentišu.

Omiljena poza: Kašika poza, koja je udobna i ne tako zahtevna.

Erogene zone: Kolena, obratite pažnju na njih i čeka vas uživanje.

Kompatibilni partneri: Device, Bikovi i Ribe

VODOLIJA

Osobe rođene u znaku Vodolije su pravi profesionalci kada su sexulani zapleti u pitanju. Za njih su igre u spavaćoj sobi više intelektualna veština nego puki fizički odnos. Plaše se vezivanja, stoga imajte to na umu. Veoma su zabavni i inventivni u krevetu. Očekujte da ćete naučiti nove stvari. Vodolije su uglavnom nestrpljive, žele sve i to žele odmah.

Muškarci rođeni u znaku Vodolije vole da eksperimentišu, očekujte gledanje filmova za odrasle, menjanje uloga, brzinski na javnom mestu ili čak s&m. Istrajni su to jest dobićete vremena koliko god vam treba da bi dostigli vrhunac.

Ženama rođenim u znaku Vodolije je potreban iskren i odan muškarac. Nema vremena ni živaca za igrice i čim ih prepozna, nestaće. Trudi se da ne otkriva emocije, pa vam se može učiniti hladna i nezainteresovana.

Omiljena poza: Zajednička masturbacija.

Erogene zone: Noge, ali ne zalazite ispod članaka.

Kompatibilni partneri: Vage, Blizanci i Ovnovi.

RIBE

Ribe su poznate po tome da svu svoju pažnju i aktivnosti usmeravaju ka zadovoljenju partnera. Kada stupaje u intimne odnose to vide kao krajnje romantičan čin. Zaljubljene su u romantiku, ali umeju da budu opasno ljubomorne.

Muškarci rođeni u znaku Ribe su odlični ljubavnici. Preferira vođenje ljubavi od sexa.

Žene rođene u znaku Ribe tragaju za romantikom, potrebno im je maženje i večera sa svećama. Potrebno joj je da je obožavana i da joj se dive. Ukoliko dobije ono što želi, uzvratiće istom merom.

Omiljena poza: Sve što će dovesti partnera do zadovoljstva.

Erogene zone: Stopala. Slobodno im priredite toplu kupku i masažu.

Kompatibilni partneri: Rakovi, Jarčevi i Bikovi.

Kako svaki znak zodijaka pokazuje ljubav i zaljubljenost?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


348 Shares
348 Shares
Share via
Copy link