Kafei

Illy kafa, sveže ceđeni sokovi i centar za negu lica i tela na jednom mestu!

Fresh bar i CaVita centar za negu lica i tela savršen su spoj u kojem možete popiti sveže ceđene sokove, uživati u Illy kafi opustiti se uz mlečne ili voćne frapee ili uživati u nekom od tretmana. Illy kafa je italijanska originalna kafa, prepoznatljivog kvaliteta, a u Fresh baru možete probati Illy kafu pripremljenu po originalnoj recepturi na nekoliko različitih načina koji se u potpunosti razlikuju od svega na čega smo do sada navikli da pijemo. Veoma su popularne Nes kafe sa ukusima vanile, lešnika i karamele.

kafa-illy
Foto: Aleksandar Milutinović

Kada govorimo o sveže ceđenim sokovima, tu je 6 osnovnih vrsta sokova, a svakog meseca moći ćete da probate i nove kombinacije. Osim što ćete se osvežiti uz sokove, ovde ćete moći da saznate i zašto je sok od jabuke, narandže ili grejpfruta zdrav i koje vitamine sadrži. U Fresh baru svakog meseca su na promociji različite kombinacije sveže ceđenih sokova.

sok-narandza
Foto: Aleksandar Milutinović

Ako ste ljubitelji frapea, ovo je pravo mesto za vas. Osim voćnih kombinacija poput frapea od banana i badema, od jagode ili borovnice, tu su i mlečni frapei koje možete probati samo u ovom kafe baru. Pre svega mislimo na Bounty ili Snickers frape, a ako volite tiramisu kolač, sigurno ćete uživati i u frapeu sa ukusom ovog popularnog kolača.

Na Facebook stranici Fresh Bar NS mozete se informisati o aktuelnim promocijama sveže ceđenih sokova i kafe, pa je ovo idealan način da probate kafe i sokove koje možda do sada niste pili. Lokal se može iznajmljivati za proslave, žurke, krštenja, punoletsva, kao i za dečije rođendane.

CaVita Centar je estetski centar opremljen vrhunskim aparatima koji se uz jedinstvene programe koriste za podmlađivanje lica i tela. Za svakog klijenta formira se individualni program prema sopstvenim željama i zahtevima.

cavita-centar
Foto: Aleksandar Milutinović

CaVita centar je mesto gde Novosađanke, ali i Novosađani dolaze kako bi dobili vrhunske tretmane lica, antiage tretmane hijaluronom, botox ili mezoterapiju (dermapen). Jedan od najpopularnijih tretmana kod Novosađana je tretman dijamantska mikrodermobrazija. Na Facebook stranici Cavita centra i CaVita Medica možete se informisati o aktuelnim popustima i cenama tretmana.

Pogledajte najukusnije bezalkoholne koktele

 

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
66 Shares
Share via
Copy link