Magazin

Ode Jutka u radikale, biće na izbornoj listi SRS

Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka postao je član Srpske radikalne stranke (SRS) i biće na izbornoj listi te stranke na predstojećim izborima, rekao je predsednik SRS Vojislav Šešelj koji je stao u odbranu Jutke kojem se sudi zbog seksualnog uznemiravanja nekadašnje saradnice Marije Lukić.

Milutin Jeličić Jutka se učlanio u Srpsku radikalnu stranku, biće kandidat na izborima, ići će na stranačku listu, biće kandidat za poslanika verovatno, a mogući su i drugi dogovori. Planovi su da osvojimo vlast“, rekao je Šešelj novinarima u Kruševcu, odgovarajući na pitanje o ponudi za pristupanje SRS-u, koju je ranije izneo Jeličiću.

Šešelj je promovisao svoju knjigu „U Srebrenici nije bilo genocida“, a u prvom redu na promociji sedeo je Jeličić.

Ročište na tom suđenju, koje je bilo zakazano za juče, odloženo je jer su njegovi branioci zatražili izuzeće svih sudskih instanci, a Jeličić se nije pojavio na suđenju opravdavši izostanak zdravstvenim problemom.

Šešelj je, odgovarajući na novinarsko pitanje o osipanju okružnih odbora te stranke, o čemu su pisali mediji, kazao da to nije istina.

„Nije istina da se osipaju okružni odbori, samo vršimo izvesna kadrovska pomeranja konsolidujući stranku pred izbore. One koji su zakazali u radu morali smo da razvlastimo, a sada neki medju njima pokazuju da nemaju morala ni karaktera pa lažu javnost u pogledu razloga za podnošenje ostavki“, kazao je predsednik SRS.

Dok smo se mi smejali zatvoru zbog masnog vica, Jutka je vredno slao poruke

Izvor: Beta

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

13 Shares
Share via
Copy link