Magazin

Jovana Jeremić dobije tortu od Legije, kaže to je džetlmenski gest

jovana-jeremic-legija-torta
Foto kolaž/Printscreen

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, u programu uživo dobila je tortu sa natpisom „Za najbolji šer“, kako je pisalo u poruci, od „Legije i Dače iz Alkatraza“.

U jutarnjem programu koji vikendom Jovana Jeremić vodi na televiziji Pink, i na kom uvek prodefiluje razna neka sumnjiva ekipa sa loše strane istorije, ovog puta su možda otišli korak dalje, jer poklon za Jovanu je stigao direktno iz zatvora.

Naime, roze torta sa natpisom „za best share“ (za najbolji šer) je stigla u sred emisije, sa porukom „od Legije i Dače iz Alkatraza“.

Jovana je za Telegraf priznala da je bila iznenađena kada je videla poklon i poruku od Legije, a kako nam je rekla, sve je shvatila kao njegov znak zahvalnosti i otkrila šta misli zbog čega joj je to poslao.

– Torta je stigla u momentu kada smo radili segment o Dijani Hrkalović, Veljku Belivuku, Elezu, Zemunskom klanu… Dok smo pričali, stigla je torta, doneli su mi i rekli da je lično za mene. Otvorila sam i videla da je od Legije i Dače iz Alkatraza, takva je bila poruka, „za kraljicu šera“ – rekla je Jovana za Telegraf Jetset.

– Bila sam iznenađena, jer ko ne bi bio iznenađen da mu Legija pošalje neki poklon usred emisije. Taj gest je stvarno poseban, tumačim to kao jedan vid zahvalnosti, jer sam prošle nedelje radila temu o njemu, njegov štrajk glađu. Lep je gest, džentlmenski je gest u svakom smislu – dodala je voditeljka.

Podsetimo, Milorad Ulemek Legija (53), bivši komandant Jedinice za specijalne operacije (JSO), osuđen je 2005. na 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića. Ulemek je osuđen na još tri maksimalne kazne zatvora, među kojima su za ubistvo Ivana Stambolića 25. avgusta 2000. i za pokušaj atentata na Vuka Draškovića u Budvi 15. juna 2000. godine.

Bivši komandant Jedinice za specijalne operacije, već 17 godina je u Posebnom odeljenju zatvora „Zabela“, čuvan je pod posebnim režimom i odvojen od drugih pritvorenika.

A ko zna, možda „mala od skandala“, kraljica šera, ovakve poklone šalje sama sebi…da podigne šer još malo. A mi da se čudimo.

Ko nas *ebe kada nam je triko Jovane Jeremić tema dana

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

141 Shares
141 Shares
Share via
Copy link