Magazin

Jovana Jeremić od realnosti začas napravi vic, Saši Matiću više puta rekla „si vid’o“

jovana i sale
Printscreen

Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić još jednim svojim ispadom pred kamerama uspela je da privuče pažnju svih onih ljudi koji na društvenim mrežama objavljuju njene izvanredne umotvorine.

U svojoj emisiji Jovana je ugostila čuvenog folk pevača Sašu Matića sa kojim je u opuštenoj atmosferi zabavljala ciljnu grupu ružičaste televizije. Da razgovor ne bude posve običan, Saša može da zahvali Jovani koja je u nekoliko navrata brzopletošću i izlivima genijalnosti od realnosti stvorila atmosferu vica.

Voditeljka je slepom pevaču u jednom trenutku rekla da se „vide prvi put“, da bi je on ispravio rekavši da su se prethodno sreli na jednom događaju organizovanom u Beogradu.

Nije ovo bio jedini lapsus Jovane koji uključuje vid kao pretpostavku, ali joj duhoviti Saša sigurno nije zamerio zbog nesmotrenosti.

Gledaoci sa druge strane nisu mogli da ne primete nedostatak koncentracije, iako se Jovana u kasnijim delovima emisija svojski potrudila da u izlaganjima koristi sinonime.

„Bože, ovo treba skloniti iz javnosti“, „Ovo je jako neprofesionalno, ali šta očekivati od voditeljke Pinka“, „Sramotno“, „Koliko god se trudio da je izbegnem, ne uspevam“, samo su neki od komentara po društvenim mrežama.

Jovana je godinama gradila reputaciju ekscentrične i mnogima iritantne voditeljke, a od kada je napravila televizijski transfer sa Hepija na Pink, gotovo da je udvostručila svoje briljantne nastupe iako je možemo videti pretežno u vikend izdanjima.

Mora joj se zaista odati priznanje da nema problem sa sramom i stidom, da samouvereno korača u svaki novi dan snimanja, a ova crnohumorna situacija sasvim je bezazlena u odnosu na neke ranije izjave. Jovana je personifikacija sistema vrednosti i svih onih tipova ličnosti uz koje tako mučno preživljavamo prethodnih godina.

Međutim, koliko god da ima kritičara, sigurno je da postoji deo publike koji jedva čeka svako njeno pojavljivanje na malim ekranima. Svakom svoje…

Jovana Jeremić u epizodi – pustite mi „Čardak među nogama“ (VIDEO)

1.5K Shares
1.5K Shares
Share via
Copy link