Poznati Srbija

Jeremićeva oplela po Mariću: ‘Treba da me urami, bolje da se za dalekovod uhvatio’ (VIDEO)

jovana-jeremic-milomir-maric
Foto: Collage/PrtSc/YouTube

Voditeljka Jovana Jeremić odmah je reagovala na prozivke bivšeg prijatelja i kolege Milomira Marića, sa kojim je dugi niz godina radila na Hepi televiziji.  Jovana je, naime, prvo na svom Instagramu objavila isečak iz emisije koju Marić vodi, u kojoj ju je, kako kaže, ničim izazvan isprozivao.

– Ja sam kolegama poslala gošću, koja je prvo kod mene gostovala i pričala o silovanju u konjičkom sportu, a kada je ona spomenula moje ime, Marić je počeo pod*ebavački da nastupa! Na to se nadovezala njegova saradnica, “Alisa u zemlji čuda”, i ja to neću da dozvolim! . rekla je Jovana pa dodala:

– Da moje dobro bude uzvraćeno ružnim i nekorektnim ponašanjem. Ponašanjem koje pokazuje zavist i ljubomoru prema mom uspehu, a moj postupak govori o mojoj širini, pre svega uredničkoj, jer sam im ustupila gosta nakon moje emisije. Ja volim prema takvima da ispadnem dobar čovek, čisto da se zna u čemu je razlika – nastavila je Jovana Jeremić u svom maniru.

– Apsolutno niko ne može da omalovažava kolege koji su bolji od njih, rezultat na “semaforu” je jasan, ja sam najgledanija urednica i voditeljka u ovoj zemlji i regionu, i to je tako, svidelo se to Mariću ili ne. Mnogi su me potcenili, ali važno je da te ja nisam precenila, zato sam ih pobedila!

– Milomir Marić je čovek pored kojeg sam ja provela deset godina, i ja jako dobro poznajem svog učitelja Marića. Ja sam imala tu sreću da me otkrije Aleksandar Tijanić, a da mi šansu pruži Marić, i ja to jako poštujem, za razliku od njega, koji je otkako sam otišla sa te televizije na svaki način pokušao da minimalizuje moj rad. I dan danas jutarnji program i Marić žive od mog nekadašnjeg šera!

– Treba da me urame, jer je Jovana Jeremić na toj televiziji ostavila dušu i mladost, a da bih sad dobila šta? Da se Milomir Marić sprda?! – objašnjava Jovana.

– Ja protiv Marića nemam ništa lično, čak mi je vrlo drag i volim ga, ali sigurno mu neću dozvoliti da mu prolaze ove fore. To može da proba kod devojaka koje forsira da sa njim vode jutarnji program. Njemu treba da bude i nagrada i kazna što je jedino Jovana Jeremić uspela, nijedna od devojaka koje on forsira nije napravila karijeru – nastavila je Jeremićka.

– Treba da bude ponosan, ipak je proizveo jedno medijsko čudovište – Jovanu Jeremić. Ja sam Marićevo remek-delo, i to mu je ujedno najveća kazna, a i nagrada. Iako ga volim najviše na svetu, sam je birao ovo… Sad će da oseti šta znači kad je*e Jovana Jeremić!

Posle njenih prozivki, oglasio se i Marić koji joj je poručio da je “učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja”.

– Nismo se čuli. Nikad joj ništa loše uradio, samo dobro. Najmanje se od mene očekuje da je ismevam. Mene ne zanima Jovana! Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja, to se uči kod kuće – poručio je Marić kratko za 24sedam.

Izvor: Blic

Jovana Jeremić kao verni pas brani gazdu Mitrovića od Praseta: Željko je zagovornik slobode misli

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

100 Shares
100 Shares
Share via
Copy link