Magazin

Pijaca mudrosti za žene na Instragramu Jovane Jeremić

Došlo je neko takvo vreme da moraš da imaš mišljenje, o svemu, nije važno znaš li šta pričaš ali važno je imati mišljenje. I onda to mišljenje iznosiš svuda bez pardona i obzira.

Instagram je pored mreže na kojoj delimo fotografije počeo da funkcioniše i kao kakva pijaca. Zatrpavaju nas influenseri i poznate ličnosti raznim velikim mudrostima, iskrenim savetima i preporukama, rečima velike zahvalnosti i onda taguju proizvode i usluge koje preporučuju „iskreno“ i od srca.

Od male koja čini čuda smo čuli sve, teško da može da nas iznadi ali uvek može da iznervira.

I ona ima neka mišljenja i razmišljanja koja je podelila sa svojim pratiocima.

Na svom instagram profilu Jovana Jeremić je verovatno htela da napiše inspirativan reklamni post za ordinaciju plastične hirurgije:

„Žena uvek treba da izgleda kao da je prati 100 pari muških očiju, u svakom momentu. Nedopustivo je biti debela, štrokava, prljava, masna, zapuštena, otečena, raskljokana, rastočena, pod izgovorom da su sve udate žene, porodične žene, majke… takve. Evo, ja sam primer za sve gore navedeno što se funkcija tiče, a trudim se da izgledam svaki dan kao da imam zakazan sastanak sa sudbinom svog života. Užasavam se kad čujem: ‘udala sam se, ne moram više da se trudim’. Evo odmah kontra pitanje: ‘a šta ćeš kad te ostavi?’, Ili evo i ovo: ‘što se ne bih udala i 2.put, 3.put…ili nikad’, ako je to tvoj izbor.. ‘Život je najlepša stvar… kada ga živiš iskreno'“, napisala je Jovana.

Gde je voditeljka čula ovakve izjave udatih žena, ostaje misterija.

Jovana Jeremić
Foto: Instagram Jovana Jeremić

Prema njenom postu, možemo da zaključimo da žena vredi samo ako joj je muž zadovoljan njenim izgledom. Sreća jedne žene se meri njenim kliogramima, što manje eto veće sreće. A najveća strepnja je da te muž ne ostavi.

Htela je Jovana da kaže da je važno brinuti o sebi, htela je i da izreklamira kliniku, i sigurno nije mislila nekog da uvredi ali je i sav trud uprskala.

Lepota će spasiti svet ali ne ova o kojoj priča voditeljka.

Kakva Megan Markl, kakva Opra Vinfri, gasite internete: Jovana Jeremić je kraljica drame! (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link