Magazin

Voditeljka Jovana briljira: Sa elitnom prostitutkom iskusno ćaska o oralnom seksu

elitna prostitucija
Printscreen

Taman kada pomislimo da smo sve videli na našim televizijskim programima, pojavi se nenadmašna Jovana Jeremić sa novom neverovatno genijalnom idejom za podizanje gledanosti. Ona se ovoga puta potrudila da osim gledanosti, podigne maštu i gledaocima sa nastranim sklonostima.

Jovana je u goste dovela transrodnu osobu, elitnu prostitutku i pevačicu Elektru Elit, sa kojom je između ostalog razgovarala o oralnom zadovoljavanju muškaraca. Jovana se tokom razgovora prilično udubila u ovaj razgovor, dokazavši da je zaista umetnica novinarskog poziva i zanata.


Frapantna je činjenica da se ovakav i sličan sadržaj emituje na televiziji koja je nacionalnu frekvenciju dobila za prikazivanje dečijeg i edukativnog programa. Da li oni to vašu decu usmeravaju i edukuju pitanje je za sve roditelje u Srbiji.

Gošća sa muškim poreklom predstavila se kao Pit Bul u ostvarivanju oralnih fantazija partnera, dok je Jovana od ranije poznata kao Staford zbog svog čuvenog lapsusa u živom programu. Borba dve dominatne ženke privikla je veliku pažnju nastranog gledališta, a u komentarima se mogu pročitati razne uvredljive poruke upućene voditeljki.

Jovanina konceptualna umetnost još uvek nije u potpunosti shvaćena u domaćoj javnosti, iako se njena genijalnost svakodnevno izliva preko televizije, ali i društvenih mreža. Ukoliko je istina da ne postoji loša reklama, onda je Jovana doktorirala sa svojim plitkim marketinškim trikovima.

Ovakve emisije su nacionalno blago napredne Srbije, a ravnodušnost sa kojom se ovakve pojave mogu i moraju posmatrati jedini je lek i način da se zdrav razum sačuva, jer je i više nego jasno da je mozak pod žestokim udarom sa svih strana.

Elektra Elit iz svog muškog perioda ima ćerku i sina, a bivša žena mu je, po sopstvenom priznanju, najveća podrška u životu.

Čest je sagovornik srpskih medija, a to dovoljno govori o tome šta prosečnog gledaoca u Srbiji zaista zanima da čuje. Ili vlasnici i urednici medija zapravo tako vide svoje konzumente? Krv, seks, skandal, afera i još mnogo toga što je Jovana već odavno naučila pored svog mentora Milomira Marića.

Ovo o čemu pričaju Pit Bul i Staford bi možda mogli da primenimo na samima sebi, da makar malo predahne naš dragi predsednik i najveći frajer u modernoj istoriji Srbije.

Najstariji zanat na svetu za elitu košta 900 € na sat, pa ako izdržite sat

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

470 Shares
470 Shares
Share via
Copy link