Magazin Srbija

Jovanovu smrt prati mnogo sumnjivih okolnosti, moguće da nije bio sam kada je pao sa zgrade

Iako u niškoj javnosti kolaju razne priče o tome da se nestali Jovan Veselinović (18) ubio skočivši sa zgrade napuštenog gradilišta u Ulici Branka Krsmanovića, postoji sumnja da ovaj nesrećni mladić te večeri nije bio sam, piše Telegraf.

Njegova majka Milica Cvetković kaže da je policija porodici saopštila da je njihov Jovan nastradao pod nerazjašnjenim okolnostima.

– Još ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo. U toku je njegova obdukcija koja će dati odgovore – izjavila je majka Milica koja apeluje na novinare da se suzdrže i ne objavljuju da se Jovan ubio.

Ona se u ime porodice zahvaljuje svima koji su predhodnih dana bili uz njih.

Milorad i Snežana Savić, stanuju u omalenoj kućici na tridesetak metara o mesta gde je nađeno telo maturanta Umetničke škole.

– Mi nemamo mira ni jedne noći. Tu se okuplja neka omladina, ima i beskućnika koji lože vatru pa naprave požar. Onda stalno vidimo bukvalno neku decu koja unose unutra flaše s pivom, a čuli smo i da puše one nedozvoljene cigare. Te noći u sredu na četvrtak je bilo hladno, ali ne toliko, čuli su se neki glasovi, ali iskreno i ja sam sve pomešao jer se to događa maltene svake noći. Muku imamo jer kada se napiju, onda bacaju kamenje odozgo. Crepove su mi sve polomili. Nadam se da će posle sedam godina od kako ovde raste korov i kako se ništa ne radi da krenu radovi – priča Milorad.

Snežana, njegova supruga, dodaje da ima baš mnogo mladih koji vreme kada ne rade kafići, provode na krovu ovog višespratnog objekta i to zato što odatle mogu da prave lepe selfi fotografije.

Ovo gradilište pripada Univerzitetu i planirano je da tu budu stanovi za naučne radnike, ali negde je “zapelo” tako da se sedam godina već ništa ne radi.

Jovan je juče ujutro nađen u dnu zgrade, a neke komšije iz okolnih solitera tvrde da je pao s trećeg sprata. Navodno, je Jovan mogao da padne sa najmanje 10 metara visine. I dalje se ne zna da li oko njegove smrti ima sumnjivih okolnosti.

Pored tela nesrećnog mladića pronađen je i mobilni telefon i novac koji je imao kod sebe.

Još jedna majka danas je ostala bez deteta: Jovan (18) za kojim je tragala Srbija je pronađen mrtav

157 Shares
157 Shares
Share via
Copy link