zurka-wetdreams
Dogadjaji

Još jedna WetDreams žurka na otvorenom

Nakon 4 sjajne WetDreams žurke na otvorenom, došlo je vreme za zatvaranje sezone. Ima li boljeg načina nego još jedna žurka, pod vedrim nebom, u Sremskim Karlovcima, na Stražilovu.

zurka-strazilovo

U subotu 12. septembra u 19 časova ispred restorana Stražilovo, uz već dobro poznate DJ-eve, Fakira, Aleksandra Zeca i druge, počinje žurka koja će se sigurno pamtiti barem do sledećeg leta. Jedan od organizatora i DJ, Danijel Jovanović kaže da je veoma zadovoljan prošlim žurkama.

– Na svaku našu žurku dolazi sve više ljudi, a na prošloj u Karlovcima, na ostrvu je bilo oko 1.000. Puštam dobru klupsku muziku, nema komercijale, svi su dobro raspoloženi i trudimo se da organizacija bude sve bolja – kaže on.

Karte po ceni od 200 dinara mogu se kupiti na licu mesta. Partijanje je zakazano do 5 ujutru.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share