novosadsko_big_decije_leto
Dogadjaji

Još jedna nedelja Novosadskog BIG dečijeg leta

Program devete nedelje tradicionalne manifestacije za decu, Novosadsko BIG dečije leto 5, obeležiće kreiranje animiranog filma, zabava na kupalištu Štrand i radionice na engleskom i nemačkom jeziku.

Deca – učesnici Novosadskog BIG dečijeg leta 5 pretposlednje nedelje ove manifestacije moći će da kreiraju animirani film „stop-moušn“ tehnikom i animacijom figura modelovanih od plastelina, svaki radni dan od 10 do 12 časova u prostorijama Dečijeg kulturnog  centra.

Ljubitelje stranih jezika očekuju kreativne i jezičke radionice na engleskom i na nemačkom u školi engleskog jezika „Brighties“ i u dečijem edukativnom klubu „Školarko“.

Mali sportisti moći će da uživaju u Adrenalin parku „Zemlja čuda“ ili da se oprobaju u školi fudbala „Siniša Mihajlović“ na Spensu. Zbog velikog interesovanja dece i roditelje ove nedelje ponavljamo radionice na kojoj će deca kreirati predstavu i upoznati se sa SuanPan mentalnom aritmetikom., svaki radni dan od 10 časova u Centru za obrazovanje „Kefalica“.

Sve posetioce kupališta Štrand, na špicu kupališta obradovaće cirkuske radionice  „Cirkus kao način života“ Kreativnog pogona, nastup članova „Veliko kolo“ i obuka novih članova za Ginisovo kolo! Deca i roditelji će u subotu imati priliku i da  učestvuju na kreativnoj radionici srpske nošnje kroz vekove „Obucimo Rastka i Milicu“, dok će se u nedelju zabaviti uz predstavu  „Loptica skočica“ Pozorište iz ranca  i uz „Eksperimente“ Osnovne škole „Mika Antić“. I to nije sve – zajedno pravimo i šarenu pinjatu!

Napomena: Kako bi što veći broj mališana imao priliku da se zabavi i uči tokom trajanja Novosadskog BIG dečijeg leta 5, molimo roditelje da prijavljuju decu na jednu aktivnost tokom odabranog dana manifestacije. Za skoro sve programe potrebno je prijaviti učešće, jer je broj dece-učesnika radionica ograničen. Većina programa i radionica Novosadskog BIG dečijeg leta 5 su besplatni, dok je za pojedine potrebno izdvojiti 150 dinara.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share