jesenji orkestar
Facebook Jesenji Orkestar
Dogadjaji Zabava

Jesenji Orkestar i oproštajni koncert benda Frontline

Novi Sad stiže Jesenji Orkestar prvi put od objavljivanja albuma Godine u vetru (ili ne brini dušo Ežen je u redu), a nastup u Omladinskom centru CK13 zakazan je za petak 29. april u 22 sata. U istom klubu, u subotu 30. aprila u 22 sata održaće se oproštajni koncert benda Frontline.

Jesenji orkestar je Godine u vetru (ili ne brini dušo Ežen je u redu) snimio sa rokenrol grupom Ljubičice i zahvaljujući tome je bend po prvi put dobio raskošno producirano izdanje sa pretežno pop i rok zvukom. Naslovna pesma sa albuma izazvala je neobično veliku pažnju i bila na većini top lista za 2015. godinu. Nakon nje su usledili singlovi Više te želim i Žvrljamo.

Daniel Kovač, domaćin Jesenjeg Orkestra, nastavio je da radi ono što je i osnovna ideja orkestra – da svira u raznim postavama – nekad sam, nekad sa prijateljima, nekad kao gost Ljubičica na njihovim koncertima. Kao svačiji prijatelj i putnik sa putnom torbom, kapom i gitarom, ovaj put Daniel stiže u Novi Sad sa pesmama sa svih pet do sada objavljenih albuma Jesenjeg Orkestra u pratnji dobrih prijatelja iz Novog Sada koje je vreme da poseti i zasvira sa njima. Ulaz na ovaj koncert je 200 dinara.

frontline
Facebook Frontline

Subota veče će biti veoma posebna jer će bend Frontline održati svoj oproštajni koncert. Ovaj underground punk bend iz Novog Sada, nastao 2007. godine, održao je mnoštvo koncerata po Novom Sadu i Srbiji. Nakon dva studijska albuma – “U prvim redovima” (2008) i “Drugi dolazak” (2013), kažu da je došlo vreme da se oproste, pa otud i „oproštajni koncert“. Tokom skoro 10 godina postojanja, kroz bend je prošlo mnoštvo ljudi, od kojih će neki kao gosti nastupiti na koncertu.

Pogledajte šta vas očekuje na Ritmu Evrope.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share