jesenja-kolekcija-2015
Moda Top 10 Vesti Novi Sad

Kakvu jesenju kolekciju pripremaju poznati brendovi?

Godišnji odmori su u jeku, ali su nam svetski poznati brendovi su nam odškrinuli vrata svojih novih jesenjih kolekcija, kako bi povratak u kancelariju 2015. makar malo olakšali. Pogledajte kakav smo vam jesenji look pripremili.

ZARA PRSLUK

zara-prsluk

 

Ovaj prsluk kaki boje je idealan za nagle prelaze vremena koji se dešavaju s jeseni na našem podneblju poslednjih godina. Model je dugačak, opuštene forme, sa kaišem oko struka i kragnom.

H&M PANTALONE

hm-pantalone

Veoma uzani model pantalona sa džepovima sa strane, u lako uklopivoj kaki zelenoj, jesenjoj boji. U zavisnosti od ostalih delova garderobe može da se nosi u opuštenijim prilikama, kao i poslovnim.

BLUZA-ORSAY

orsay-pulover

Klasičan model pulovera, u nežno bisernoj boji, sa perlicama na ramenima. Veoma romantičnog izgleda i naravno, sa dugim rukavima.

COFFE WITH MILK TAŠNA

manual-cofee-with-milk-tasna

Gde god da se pojavite sa ovim  mladalačkim, a opet vanvremenskim modelom tašne bićete zapaženi. U pitanju je tašna iz novog „low cost“ brenda kompanije Manual, koji je inspirisan modom sedamdesetih godina.

MANGO OBUĆA

mango-cipele

Par salonki u boji bisera bi svako trebao da poseduje, a mi smo se odlučili za ove sa štiklom srednje visine tj od 6,5 cm. Idealne su da razbiju jesenje sivilo i unesu vedrinu.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share