Magazin

„Ako te je silovao utorkom, što nisi išla petkom na glumu?“

Glumica Jelena Tinska i režiser Dragoslav Bokan gostovali su u jutarnjem programu TV Prva i komentarisali vest da glumica Milena Radulović priprema seriju „Učitelj“, koja će za temu imati svoja iskustva i traume koje je doživela u školi glume „Stvar srca“ Miroslava Mike Aleksića.

Oboje su na vrlo skaradan način komentarisali takvu ideju i najoštrije je osudili.

– To da tobožnja žrtva silovanja pravi seriju u kojoj piše u scenariju replike tog događaja, to mi je neshvatljivo. Ona kao plače i jeca u svedočenju, govori da ne želi toga da se seća, a sad pravi seriju od toga? Pravljenje serije od toga, s producentom, izborom glumaca, s forama i ponovljenim kadrovima…

Ima nečeg perverznog, egzibicionističkog, jezivog u svemu tome. Može neko drugi da pravi tu seriju, ali ne ona. Milena je tu seriju „Učitelj“ počela da pravi, kako smo čitali u štampi, pre nego što je i došlo do objavljivanja tog slučaja. Ako je to sve istina, ja tu seriju s gnušanjem kritikujem i smatram nečim jezivim i užasnim, na temu ličnosti te i takve osobe koja može tako nešto da uradi – izričit je bio Bokan.

S njegovim sramnom kritikom i stavom u potpunosti se složila i Jelena Tinska, koja se već našla na udaru javnosti zbog podrške profesoru glume Miki Aleksiću.

– Ja se gnušam te serije „Učitelj“. Kakva je to serija za edukaciju mladih? To je serija pisana s predumišljajem. Osim toga, to nije laž. Bulić je dramaturg, Bjelogrlić treba da bude producent, znači, sve je smišljeno da napraviš nešto čime ćeš edukovati druge. To se tako ne radi. A onda odeš u novine, pa na sud i onda ti si kao sad žrtva.

Opet ću da ispadnem grbava, jer ja pozdravljam sve devojke koje su hrabro izašle i priznale da ih je neko silovao. Samo se pitam zašto je ona druga devojka rekla: „Mene je silovao sedam meseci svakog utorka i ja sam onda povraćala.“ Što nisi išla petkom na glumu onda – završila je pitanjem Tinska, a preneo Kurir.

Voditelj Filip Čukanović gledao je sve s nevericom, a osuda ovih stavova došla je veoma brzo preko društvenih mreža.

Da li biste voleli da u Basarinoj kolumni u Kuriru pročitate da vam je dete išlo u “Mikino dečije jebalište”?

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • A,što mislite da osuđuju? Dakle ili ste njeni saučesnici u ovoj aferi ili su vam pogledu plitki.

  • Tinskin komentar je dno dna, vidi se da je intelektualno ogeanicena posto uopste nije ukapirala poentu silovanja i biti zrtva, mozda sto se ona sama dobrovoljno prostituisala i uzivala u zloupotrebi od strane drugih, pa za nju silovanje kao koncept ne pistoji. Zvuci kao okrutna madam koja beskrupulozno daje devojke u javnoj kuci. U svakom slucaju sramota!

OGLAS

442 Shares
442 Shares
Share via
Copy link