Dogadjaji Festivali

Jeff Mills otvara prvi No Sleep Festival na Exitu

Ovogodišnji EXIT trajaće 5 dana i noći, a njegov nulti dan postao je pravi festival za sebe. Kultna festivalska bina “No Sleep Novi Sad” se ove godine seli na kolosalnu mts Dance Arenu, gde će u sredu, 5. jula, ugostiti prvi “No Sleep Festival” na Exitu.

Specijalno za ovu priliku, najveća tehno ikona Jeff Mills će nastupiti u retkom, tročasovnom setu koji će početi noću praćen posebnim vizuelnim programom i nastaviti se sve do spektakularnog izlaska sunca iznad Arene.

U ovom poduhvatu neće biti sam, jer pravo iz središta berlinske scene na Arenu dolazi i Ellen Alien. Svoj premijerni zajednički nastup imaće i još dve tehno prvakinje, Paula Temple i Rebekah.

Još jedan premijerni b2b nastup izvešće UVB, francuski tehno producent u vrtoglavom usponu, i Lag, novosadska zvezda sa međunarodnom karijerom koja ga je nedavno odvela i na američku turneju.

Čast da otvore besano veče na Areni imaće dve regionalne tehno heroine, Marta Gabrovšek iz Slovenije i Sugar Lobby iz Beograda, dok je završni set rezervisan za provereni tandem rezidenata sa Arene koji čine Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

Uskoro će biti objavljen i jednako uzbudljiv program na matičnoj bini “No Sleep Novi Sad”, za prvu, od sada ukupno pet besanih noći.

Jednodnevne ulaznice za “No Sleep Festival” na Exitu, biće na svim blagajnama Gigstixa već od srede 24. maja, tačno u podne, a njihova prva cena je samo 990 dinara, što je čak 50% uštede u odnosu na finalnu cenu.

Svi koji imaju četvorodnevne ili petodnevne ulaznice ili neku od akreditacija za EXIT, moći će da uđu besplatno sa svojim festivalskim narukvicama koje prethodno preuzmu na standardnim zamenskim mestima.

Takođe, i svima koji te noći budu na koncertu Kilersa na glavnoj bini, posle završetka koncerta biće slobodan prolaz na mts Dance Arenu i No Sleep Novi Sad stejdž koji će raditi kao i uvek, od 22 uveče do 8 ujutro.

I na Kilerse i na “No Sleep Festival” ulaziće se na isti dobro poznati glavni ulaz Exita (Lovoturs, br. 1), ali će se na samom vrhu publika razdvojiti na one koji imaju ulaznicu za koncert Kilersa i idu da ih gledaju pravo na Main Stage, dok će svi ostali moći već od 22h da uđu posebnim putem direktno na Arenu i #NSNS.

 

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link