Horoskop Mesečni horoskop

Jarac, mesečni horoskop za juli 2017. godine

Ljubav

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini jula će vaši odnosi sa bračnim ili emotivnim partnerom biti nestabilni i napeti. Mars i Sunce prolaze kroz vaše polje braka i ljubavi i prave opoziciju sa Plutonom u vašem znaku. Doći će do nesklada, nerazumevanja, napetih odnosa koji mogu izazvati burne emocionalne reakcije na obe strane, čak mogu dovesti do prekida odnosa.

Drugu polovinu meseca iskoristite kako biste došli do zajednički prihvatljivog rešenja i umanjili napetosti. U tome će vam pomoći razgovori i dosta dobre volje. Ako se ne potrudite, teškoće će se pogoršati kada Venera bude pravila opoziciju sa Saturnom. Izbegavajte da prećutkujete i tajite bilo šta od partnera. Budite iskreni i otvoreni na rešavanje nesuglasica.

Ako ste slobodni:

Površan pristup osobi koja vam se dopada i čije srce želite da osvojite može vam doneti neuspeh jer ćete ostati neprimećeni. Mnogo priče, a malo toga na delu nije ono što će vam otvoriti vrata za ulazak u novu emotivnu vezu. Ovog puta ste naišli na tvrd orah i biće neophodno da se potrudite i dokažete da ste dostojni, kako bi osoba koja vam se dopada obratila pažnju na vas. Ako uspete da prođete kroz ispite kroz koje ćete se dokazati, tek tada ćete ući u novu vezu.

Nešto starijim Jarčevima će nedostajati volja i strpljenje da se trude oko toga da uđu u novu vezu i više će im prijati samoća i druženje sa prijateljima. Samo ako se sa jednom osobom duže vreme viđaju, moguć je ulazak u vezu.

Na sledećoj strani

Zdravstvene prognoze za jul 2017…

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

17 Shares
Share via
Copy link