Srbija

„Važno je da su pravoslavne“: Natpis na tezgi sa jagodama nasmejao mnoge (FOTO)

jagode
Foto: Nenad Mihajlović

Da prodavci umeju da budu i te kako kreativni kada žele da prodaju svoj proizvod uverili smo se mnogo puta. Međutim, fotografija sa jedne srpske pijace koja kruži društvenim mrežama nasmejala je mnoge korisnike kada su pročitali šta piše na parčetu kartona zakačenog uz same jagode.

Naime, jedan prodavac na pijaci, ispod cene od 250 dinara za pakovanje jagoda napisao je: „Domaće – iz Grčku.“ Kako nije imao tačnu meru za svako pakovanje, a ni prostora da ispiše „oko“ on se na kreativan način setio da nacrta oko pored brojke od 600 grama.

Neminovno je da padež jeste pogrešan, ali gotovo da je nemoguće da je nešto domaće ako dolazi iz druge zemlje. To prodavca nije omelo da spoji dve jake preporuke.

Prvo je da je domaće. Sve što je domaće mora da bude dobro. A onda, Grčka. Voće iz južnih krajeva mora da bude dobro.

Komentari nisu izostali

Mada, i pored dobrog marketinga, jagode su kritikovane od mnogih korisnika interneta.

– Izgledaju fenomenalno, odlično mirišu, ali im je ukus kombinacija tikve i domestosa. Jeo za vikend, pa ono, iz prve ruke – glasio je jedan od komentara.

Odmah se nadovezao još jedan korisnik te je naveo da je ipak i pored ove primamljive ponude produžio do prodavnice ne bili kupio zamrznute. A jedan se našalio, te napisao:

„Važno je da su pravoslavne i sa ukusom girosa“, stoji u komentaru.

Izvor: Blic

Leskovačka pijaca krije iskrenu emociju, tezga postala dom jednom nežnom biću

98 Shares
Share via
Copy link