restoran-knin-(2)
Foto: Milenko Stanković
Vesti Novi Sad

Jagnjeće pečenje vaterpolistima, u težini selektora

Restoran  „Knin“ u Novom Sadu je, nakon trjumfa vaterpolo reprezentacije Srbije nad reprezentacijom Grčke i plasmanom u finale, najavio je da će našoj reprezentaciji, ukoliko osvoji jednu od medalja, pokloniti jagnjeće pečenje i to onoliko koliko je njihov selektor težak.

– S obzirom na to da su sportisti poznati po dobrom i kvalitetnom apetitu, a restoran „Knin“ po dobrom i kvalitetnom jagnjećem pečenju, ovaj uspeh trebalo bi baš tako i nagraditi. Naši momci, bili zlatni, srebrni ili bronzani, dobiće na poklon onoliku količinu pečenja, koliko je njihov selektor težak – kazao je menadžer restorana Vanja Prodanić.

restoran-knin-jagnjetina-za-vaterpoliste
Foto: Milenko Stanković

Do ovog nesvakidašnjeg poklona, restoran „Knin“ došao je vođen idejom da bi ovakvu glad za uspehom trebalo posebno i nahraniti“.

– S obzirom na to da je količina pečenja bila diskutabilna, uvereni smo da nismo pogrešili kada smo kao mernu jedinicu uzeli kilažu našeg selektora. Znači, za bilo koju osvojenu medalju na Evropskom prvenstvu, vaterpolo reprezentaciji Srbije poklanjamo onoliko pečenja, koliko njihov selektor ima kila – rekao je Vanja Prodanić.

Zavirite u novosadske restorane OVDE

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share