Magazin

Izraelski rabin upozorava: Vakcina protiv korone načiniće vas homoseksualcima

rabin vakcina koronavirus

Izraelski rabin Danijel Asor, kojeg na društvenim mrežama prati veliki broj ljudi, upozorio je svoje sledbenike da “ne primaju vakcinu protiv virusa korona, jer će od nje postati homoseksualci”.

Asor je dodao i da je celokupni proces vakcinacije projekat “zle svetske vlade”, koji za cilj ima da uspostavi novi svetski poredak.

“Svaka vakcina napravljena od embrionalnog supstrakta, a mi o tome imamo dokaze, izaziva obrnute tendencije. Vakcine se uzimaju iz embrionalne podloge, a to su radili i ovde”, napisao je u svom saopštenju, aludirajući na homoseksualnost, prenosi portal Israel Hayom, a prenosi 021.

Nakon neosnovanog uspostavljanja veze između vakcine i homoseksualnosti, Asor je nastavio da tvrdi da ima istina u raznim teorije zavere u vezi sa pandemijom kovida19.

Svetsku zdravstvenu organizaciju i kompanije koje razvijaju vakcine, kao što su Fajzer i Biontek nazvao je “zločinačkim organizacijama”, tvrdeći da je virus “namerno pušten kako bi se smanjila globalna populacija”.

Iz izraelske LGBT organizacije Havruta, dali su sarkastičan odgovor na ovakve neosnovane Asorove tvrdnje, rekavši da ako vakcina menja seksualnu orijentaciju osobe, onda jedva čekaju da pozdrave nove članove.

Irinej: Homoseksualno ponašanje neprihvatljivo, to nije ravnopravna orijentacija

977 Shares
977 Shares
Share via
Copy link