Magazin

Na tarabi jedne seoske kuće pojavila se uznemirujuća poruka porodice koja tu živi

Na kapiji kuće u selu Pocerski Metković kod Šapca okačena je rukom ispisana potresna poruka familije koja tu živi.

Naime. čitava familija je u izolaciji zbog zaraze koronavirusom i nije u mogućnosti da obavi nabavku osnovnih životnih namirnica. Kada je ova fotografija osvanula na društvenim mrežama njihove zalihe hrane su bile na izmaku, a post je na Fejsbuku podelilo 355 ljudi.

U porodici Jekić je dvoje od njih šestoro bilo pozitivno na koronu i svi su u kući. Juče je bio osmi dan od kada su u izolaciji, piše portal Nova.

U zemlji pohlepe za foteljama

Kako u komentarima piše Zorica Zlatarić, oni imaju novca da plate šta im treba ali nema ko da im donese, a na jedan od komentara da pišu predsedniku Vučiću koji će “doneti pakete i kamermane da se slika da se vidi da misli na građane”, ona postavlja pitanje zašto bi pisala njemu kad ne misli na njih i dodaje “ne treba meni njegov paket već kriznog štaba”.

Takođe, navela je i da im policija ne dozvoljava da izađu iz dvorišta i da se sve dešava “u zemlji pohlepe za foteljama”.

Zelenović: Juče su zatražili, juče su i dobili pomoć

Porodica Jekić iz Pocerskog Metkovića kod Šapca dobila je juče od Centra za socijalni rad sve neophodne namirnice, kaže za Nova.rs gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

podela hrane
Foto: Centar za socijalni rad Šabac

Prema njegovim rečima, ova porodica u kojoj je deo članova zaražen, a deo u izolaciji dobiće sve što joj je potrebno od hrane, a predstavnici lokalnog centra za socijalni rad su u redovnoj komunikaciji sa njima.

Kako je Zelenović rekao, “juče su zatražili, juče su i dobili pomoć”.

Nije sloboda kad ti Vučić kaže da možeš napolje, već kad mu odgovoriš ja sam već napolju!

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

210 Shares
210 Shares
Share via
Copy link