Magazin Svet

„Iznajmi mog muža“: Preduzetnica iznajmljuje supruga majstora i posao cveta (VIDEO)

Iznajmljivanje muža
Foto: Screenshot/ YouTube

Muškarci često znaju da se pohvale da su „majstori za sve“, pa se tako ponekad prihvate raznih majstorskih poslova u kući da bi se uštedeo budžet, a desi se upravo suprotno – naprave veću štetu nego da su pozvali profesionalca.

Međutim, jedna žena je shvatila da ima umešnog muža, koji ima zaista zlatne ruke, pa su rešili da zajedno pokrenu porodični biznis – ona se bavi društvenim mrežama i ugovara poslove, a on vredno radi na terenu.

I posao cveta.

Ideju dobila na internetu i sad su posvećeni isključivo sopstvenom biznisu

Naime, Laura Jang, majka troje dece, dobila je ideju za svoj neobični dodatni posao kada je slušala podkast o čoveku koji zarađuje sklapajući nameštaj za druge ljude.

U šali je objavila oglas u kojem se hvali veštinama svog supruga, koji se razume u kućne poslove – od bojenja i krečenja do postavljanja pločica i laminata.

Iznajmljivanje muža majstora
Foto: Screenshot / YouTube

Od tada je Džejms rezervisan šest dana u nedelji od 9 do 20 časova. Kako bi zadovoljio veliku potražnju, Džejms je odustao od dotadašnjeg posla u jednom skladištu, piše magazin Buka.

Ovaj preduzetnički par je u posao ušao timski, pošto Džejms odrađuje tražene poslove, dok Laura vodi društvene mreže i veb stranicu i ugovara termine.

Posmatranje stvari iz drugačije perspektive

Ova porodica, koja sada vodi firmu „Rent My Husband“ („Iznajmi mog muža“), ima troje dece, od kojih dvoje ima autizam.

Džejmsu je takođe pre četiri godine dijagnostifikovan autizam.

– On je stvarno dobar prilikom izrade i sastavljanja stvari i ne zamara se uputstvima. Džejms ne dolazi iz trgovačkog okruženja, ali njegov deda je bio nuklearni inženjer, a mislim da je i on povukao na njega.

Ima vrlo metodičan um i može da razmišlja izvan okvira. On stvari vidi drugačije – kaže Laura.

Laura i Džejms nude popuste onima koji rade u zdravstvu i hitnim službama, a popusti se odnose i na starije od 65 godina, osobe s invaliditetom, negovatelje i osobe koje žive od socijalne pomoći.

Izvor: Buka

„Majstore, može zadnja“: Kako će se „Miško“ iz Šri Lanke snaći za volanom Bg autobusa

70 Shares
Share via
Copy link